OTİZM’Lİ MELEKLERE SEYİRCİDEN BÜYÜK ALKIŞ…

OTİZM’Lİ MELEKLERE SEYİRCİDEN BÜYÜK ALKIŞ…


Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap, Rize Otizmle Mücadele ve Eğitim Derneği öncülüğünde Rize Valiliği, Rize Belediyesi , ve Rize Gençlik Merkezinin destekleri ile düzenlenen programa katıldı.
“Hayatımızın Renkleri 2018 Sahne” adlı programda Otizmli çocukların başarılı sahne performansları seyirciler tarafından ilgi ile izlendi. Ailelerin ve çocukların katıldığı, vatandaşların alkışlarla perçinlediği etkinlik , ruhsal ve psikolojik açıdan herkesi rahatlattı.
Hayatımızın Renkleri 2018 Sahne” adlı programla Otizme dikkat çekilen etkinlikte açılış konuşmasını Dernek Başkanı Resul Usta yaptı. Katkı ve desteklerini esirgemeyen kurum kuruluş ve stk temsilcilerine plaket lerini takdim etti.
Programda emeği geçenlere teşekkür belgelerini Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve protokol üyeleri takdim etti.
Belediye Başkanı Kasap, Özel gereksinimli çocuğu olan ailelerin bu tip sosyal etkinliklere katılımını sağlayan Dernek Başkanı Resul Usta olmak üzere tüm katkı sağlayanlara teşekkür etti.
Program Otizmli meleklerin müzik gösteri ve toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın