Niyazi Mete;” Benim için En Güzel Günler”



İYİDERE VAKFI İFTARINA YOĞUN KATILIM

İyidere Vakfı iftar yemeği İyidere İlçe Merkezi sahilinde hizmet veren Babıllon hotel de gerçekleşti.
İyidere’de 3. kez düzenlenen geleneksel iftara, İlçe halkı ve İstanbul’da yaşayan çok sayıda İyidereli ile Rize Merkezden bürokratlar, siyasiler, STK temsilcileri, spor, sanat ve iş dünyasından binlerce kişi katıldılar.
Niyazi Mete;” Benim için En Güzel Günler”
İftar yemeğine katılan Rize’nin tanınmış ve hayırsever iş adamlarından merhum Ali Rıza Mete’nin oğlu Niyazi Mete yaptığı açıklamada;” Ramazan ayı bereket ayı, birlikte olma ayı. Benim için en güzel günler bu günler. Memleketimde bu kadar hemşerimle birlikte iftar açtık. Allah herkese bereketini versin diyelim inşallah” ifadesini kullandı.
İyidere Vakfı Başkanı Halim Mete ise yaptığı açıklamada ;" 3. kez İyidere vakıf olarak İyidere'de geleneksel iftar yemeği verdik. Herkesten Allah razı olsun. Bu sezon daha kalabalık oldu ve yaklaşık 1.500 kişi davetlimiz iftar yemeğine katıldı. Bu otelin de burada olmasının tesiri var, başka bir yerde bu kalabalığı bulmak ve aynı anda hizmet vermek kolay değil. Seçime giren herkese başarılar diliyoruz, biz Rizeli olduğumuz için sayın Cumhurbaşkanımlza beraberiz, teşekkür edirim" dedi.

AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Niyazi Mete;” Benim için En Güzel Günler”





Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın