BAŞKAN METE KIZININ NİKAHINI KIYDI

BAŞKAN METE KIZININ NİKAHINI KIYDI


 

 

Rize’ nin İyidere ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Mete, biricik kızı Ebru Mete’ nin nikahını kıyarak hayatının en mutlu ve heyecanlı gününü yaşadı. Başkan Mete, “Bir babının, kendi kızının nikahını kıyması herkese nasip olmaz. Bende kızım Ebru ile oğlum Ömer’in nikahını kıydım. 23 yıldır İyidere Belediye başkanlığı görevini yapmaktayım. 23 yılda yüzlerce nikah kıydım ama bu nikahın anlamı benim için çok büyük” dedi. Başkan Mete kızı Ebru ile Ömer’in kıydığı nikahın şahitliklerini Rize valisi Erdoğan Bektaş, Rize eski Milletvekili Abdulkadir Kart, Ak Parti Muğla il başkanı Kadem Mete, Maksut Mete, Fazilet Yıldırım ile Ahmet Yıldırım yaptı.

 

Ahmet-Ayşe Mete’nin kızı Ebru Mete ile Seher-Mustafa Çanta’ nın oğlu Ömer Canta’nın nikah ve düğün töreni spor siyaset ve iş dünyasını bir araya getirdi. Kültür Park Altın Salonda yapılan törene vali Erdoğan Bektaş, Kaymakamlar Belediye başkanları, Ak Parti İl başkanı İshak Alim, Çaykur eski genel müdürü İmdat Sütlüoğlu, iş adamları Vedat Peker, Ahmet Kavalcı,  Şükrü Cevahir, Ömer Mete, Mehmet Mete, Şaban Ali Razıoğlu, Memiş Zehiroğlu, Resul Çolak, Yılmaz Zehiroğlu, Köksal Sevimli, Nihat Çolak, Ali Baba Yoğurtçu, İbrahim Çelik, Hüseyin Kavalcı, Sivil Toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Kız çocukları konusunda her babanın hassas olduğunu belirten Ahmet Mete şunları söyledi: "Tabii benim için rahat bir nikah değildi. Zor oldu. Zorlandım açıkçası. Kız çocukları babalar için ayrı bir şey. İnşallah hep mutlu olurlar. Görevimiz gereği çocuklarımızın mutlu gününde biraz zorlansak da nikahı kıydık. Aynı zamanda anlamlı bir anı da oldu. Her çifte nikahta yönelttiğimiz soruları kendi kızım için de yönelttim. İnsan farklı duygular yaşıyor o an. Hem baba hem de nikah kıyan kişi olmak o an hiç kolay değil. Ben, evlenecek olan ya da evlenen herkese mutluluklar diliyorum. Herkes huzurlu ve mutlu bir aile de birlik içinde, sevgiyle, saygıyla hayatını sürdürsün" dedi.


 

 

Alihan TELATAR


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın