Emitt Fuarına İlgi Giderek Artıyor

Emitt Fuarına İlgi Giderek Artıyor.

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında start alan ve Karadeniz bölgesinde Turizm sektörünün gelişmesinde etkin rol oynayacağı düşünülen Uluslar arası EMİTT Fuarı, ikinci gününde ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

 

 

Rize’yi Turizm alanında en üst seviyeye taşımak adına Rize'den Valilik öncülüğünde Uluslararası Emitt Fuarına katılan, Rize Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Çaykur Genel Mürülüğü, birlik beraberlik içerisinde Rize’nin Turizm alanında ilerlemesi için bölgenin tanıtımına devam ediyor.

Kurulan Rize standı içerisinde ziyaretçilerle yakından ilgilenen Rize ekibi, Karadeniz insanının misafirperverliğini ülkemizden ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen ziyaretçilere hissettiriyor. Turizm alanında etkin rol oynayan turizmcilerle de zaman zaman bir araya gelen ekip, Karadeniz’in şirin şehri Rize’de Turizm alanında neler yapılabileceği konusunda istişarelerde bulunuyor.

Fuar’ın ikinci gününde Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Vali Yardımcıları Şefik Aygül, Turan Yılmaz, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aziz Karamehmetoğlu ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan “Beyaz Çay”ın dünyaya tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla ziyaretçilere çayları kendi elleriyle ikram ettiler.

BEYAZ ÇAY’A İLGİ BÜYÜK

Açılmamış çay yaprağı tomurcuğunun gümüş beyaz renkli tüylerinden türetilmiş “Beyaz Çay” adı gibi renginin de beyaz bir renk oluşuyla dikkat çekiyor. Siyah çay ile aynı tada ve kokuya sahip olan beyaz çay 2014 yılında üretilmesi ile birlikte şimdi dünyaya açılıyor. Fuar alanı içerisinde Rize standında özenle demlenen “Beyaz Çay” Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aziz Karamehmetoğlu ve Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erdoğan tarafından vatandaşlara ikram edilerek tanıtıldı.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın