EMİTT 2016'DA EN İYİ STANT SHOW ÖDÜLÜ RİZE’NİN

EMİTT 2016'DA EN İYİ STANT SHOW ÖDÜLÜ RİZE’NİN

 

 

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) yer alan Rize, "EN İYİ STANT SHOW" ödülüne layık görüldü.

  1. Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na "Doğa Turizminin Başkenti" konseptiyle katılan Rize standı en iyi stant show dalında birinci seçilerek ödüllendirildi.

Ziyaretçiler arasında yapılan anket sonucunda birinci olarak belirlenen Rize standı, aynı zamanda en çok ziyaret edilen ve katılımcılar tarafından en çok fotoğraflanan stantlar arasında birinci sırada yerini aldı.

Rize Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, yaptığı açıklamada stantlarında bu yıl yayla ve doğa turizmini öne çıkarttıklarını dile getirerek; “Rize kültürel değerlerinin yanında ziyaretçilerine farklı destinasyonlar sunan bir turizm şehri. Bizde bu yıl bunları bir araya toplayarak özellikle doğa turizm zenginliklerimizi standımıza taşıdık. Ayder Yaylasının büyük bir fotoğrafını standımızın en çok görülen yerinde ziyaretçilerin beğenisine sunduk. Ayrıca aydınlatmalı panolarla Petran yaylasından Elevit yalansa bir çok doğal turizm değerimizi ziyaretçilerimizle buluşturduk. Standımızın hemen girişinde Rize’nin en çok bilinen şelalesi olan Palovit Şelalesinin canlandırılmış haliyle ziyaretçileri karşıladık. Oluşturduğumuz görseller katılımcılardan geçer not aldı. Binlerce ziyaretçiyi standımızda ağırlamaktan mutlu olduk. Amacına ulaşan bir fuar olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Turan, Rize adına bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlara ve katılımcıları kutlayarak; “Standımız özelikle İstanbul'da ve büyük şehirlerde ikamet eden Rizeli hemşerilerimiz tarafından da ziyaret edildi. İstanbul'da ki Rizeliler standımıza gelerek birlik ruhunu yansıttılar. İnşallah tanıtımlarımızın ilimize turistik ve ekonomik alanda katkıları olacaktır " ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın