"Alkış Yağmuruna Tuttular"

    RTE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNDEN BATUM MÜZİK VE DANS GÖSTERİSİNE YOĞUN İLGİ

 

 

Rize, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2016 Bilim, Sanat, Kültür ve Spor Şenlikleri Konserleri ve Üniversitenin Kuruluşunun 10 yıl etkinlikleri kapsamında, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen, Rize Mağdur Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuriye Kaputoğlu ve Yönetimi tarafından Organize edilen gösteri programına çeşitli sivil toplum örgütleri ve özel kuruluşlar katkı sağladılar.

 

 

Gürcistan Şota Rustaveli Devlet Üniversitesi “Tbeti” Dans Topluluğu Dans Gösterisi ve Klasik Müzik dinletisine, RTE Üniversitesinde okuyan yüzlerce öğrenci yoğun ilgi gösterdiler. Konser programı boyunca ve programın sonunda, Gürcistanlı Sanatçı ve Dans topluluğu gösteri oyuncularını, programı seyretmeye gelen protokol mensupları ve Üniversite öğrencileri program boyunca ve gösterilerinin bitiminde alkış yağmuruna tuttular.

 

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı, Rize Mağdur Aliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin, Uluslararası Rize-Batum Komşu Şehri, Kültür ve Sanat Etkinliği adı altında gerçekleştirilen gösterilere, Gürcistan Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Avtandil Mıkatsadze, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Osman Karavin, Rize Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Tepe, RTE Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanı Mustafa Çakır, Rize Dernekleri İl Müdürü Kazım Demirci, Rize Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Ali Öner, RTE Üniversitesi Öğretim görevlileri ve öğrencilerin aileleri katıldılar. Organizasyona, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize Belediyesi, Rize Öz Gıda İş Sendika Başkanlığı,  Rize Ziraat Odası Başkanlığı, Bizim Eller, Cemre Kitabevi vs. gibi birçok özel kuruluş sponsorluk desteğinde bulundular. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın