Kendirli’de bir ilk

Kendirli Belediyesi'nin de katkılarıyla Kendirli Fatih İlköğretim Okulu'nun düzenlemiş olduğu mezuniyet töreni Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar Belediye Meclis Encümen Üyelerinden Kamil Köseoğlu,Osman Yılmaz,Mehmet Güveli,Dursunali Albayrak Kendirli Fatih İlkokul Müdürü Ali Küçükali Öğretmenler ve Öğrencilerin katılımıyla gercekleştı.

 

 

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans salonunda yapılan  Mezuniyet Töreni, öğrencilerin geçit töreni ile başladı. Günün baş aktörleri cübbeleri, kepleri ile sahneye gelmeye başladılar.

Bir dakikalık saygı duruşunun ardından coşku ile İstiklal Marşımız okundu. Sonrasında mezuniyet konuşmalarına geçildi.

Açılış konuşmasını Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar yaptı.Serdar konuşmasında Kendirli Fatih İlk Öğretim Okulu,İftihar ettiğimiz,çok başarılı öğrencileri ve öğretmenleri olan bir okuldur. Beldemize ve ülkemize nice güzel öğrenciler yetiştirmeye devam edecektir. Bugün pırıl pırıl gençlerimizi neşe içerisinde yeni hayatlarına uğurladık. Gençlerle olmak, onların gönül dünyalarına hitap etmek benim için önemli oldu "dedi. Sonrasında Okul Müdürü Ali Küçükali günün anlamını özetleyen bir konuşma yaptı.

Anlamlı konuşmalardan sonra diploma törenine geçildi. Belediye Başkanı Serdar törende ilk olarak Okul birincisi olan Hazal Üzümcü'ye diplomasını takdim ederek tüm öğrencilere de başarılar diledi.

Ardından ile kürsüye gelen öğrencilerimiz, ellerindeki gülleri öğretmenlerine verdiler ve öğretmenlerinin elinden de diplomalarını almanın mutluluğunu yaşadılar.

Sıra törenin sabırsızlıkla beklenen kep atma anına gelmişti. Hep birlikte ondan geriye sayıldı ve konfetiler eşliğinde tüm kepler havaya fırlatıldı. Mezun olmanın mutluluğunu aileleri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaşan öğrenciler,Mezuniyet anısına  Belediye Başkanı Alaettin Serdar Belediye Meclis Encümen Üyelerinden Kamil Köseoğlu,Osman Yılmaz,Mehmet Güveli,Dursunali Albayrak Kendirli Fatih İlkokul Müdürü Ali Küçükali ve Öğretmenler ile hatıra fotoğrafı çektirerek Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans salonunda yapılan töreni sonlandırdılar.

 

Bizde kendirlihaber.com  ailesi olarak Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen öğretmenlerimizi,idarecilerimizi ve öğrencilerimize her zaman büyük destek olan Kendirli Belediye Başkanı  Alaettin Serdar’i ve öğrenci velilerimizi kutluyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

kendirli haber

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın