ZAVENDİKLİ MUSTAFA HOCA DUALARLA ANILDI

ZAVENDİKLİ MUSTAFA HOCA VEFATININ 7.YILINDA DUALARLA ANILDI

 

 

Rize’nin yetiştirdiği manevi kanaat önderlerinden merhum, Zavendikli Mustafa Yıldız hoca efendi vefatının 7. yılı Anma ve Anlama programına Rizeliler yoğun ilgi gösterdiler.

Güneysu Zavendik köyünde bulunan kabri şerifinin başında yapılan törenden sonra, İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen anma programında, Rize Müftülüğü Zavendikli Mustafa Hoca Kur’an Kurslarında eğitim alan ve Hafız ve Hafize olan kız ve erkek 47 talebe içinde icazet merasimi yapıldı.

Merhum Zavendikli Mustafa Yıldız hocanın vefatının 7.yılı anma ve anlama programına manevi sohbet, kur ’anı kerim ve vaazlarıyla, Rize İl Müftüsü İsmail Yalçın, Reisul Kurra hafız Mustafa Demirkan hoca, Kurra hafız İshak Danış hoca, Hafız, hatip Abdulmetin Balkanlıoğlu hoca, Hafız İrfan Keleş hoca, Resul Bölükbaşı hoca, Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Mustafa Okur hoca, Şükrü Fettahoğlu hoca ve Veli efendi hoca anma programında, İsmail Kahraman Kültür Merkezini dolduran, binlerce Merhum Zavendikli Mustafa hoca efendi sevenlerine hitap ettiler. Anam ve icazet programına, Ak Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Yıldız, Ak Parti Rize İl Başkan Yardımcıları İshak Alim, Ahmet Öztürk, Ak Parti Rize İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Türüt ve çok sayıda Ak Parti İl yönetim kurulu üyeleri, Rize Belediye Başkan Vekili Sultan Yılmaz, İrşad Vakfı Başkanı Ahmet Ali Saruhan ve Yönetim Kurulu, Ak Parti İyidere İlçe Başkanı Talat Tüfekçi, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan, Rize İl Müftü Yardımcıları ve İlçe Müftüleri, çok sayıda din görevlileri, merhum Zavendikli Mustafa hocanın oğul ve torunları, kur ‘anı kerim öğreticileri, çok sayıda öğrenci, ve locaları dolduran binlerce bay ve bayandan oluşan bir dinleyici topluluğu katıldı.  HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın