Yönetimin Kafasında Bitmiş!..

Yönetimin Kafasında da Bitmiş!

 

 

Çaykur Rizespor’un Fenerbahçe’ye son dakikalar içinde yediği gol ile mağlup olması ardından yeşil – mavili yönetimde sezonu “kafalarda” bitirdiği yönünde yorumlandı.

Süper ligin bitimine beş hafta kala ölüm kalım mücadelesi vermeye devam eden Çaykur Rizespor, Fenerbahçe’ye karşı iyi mücadele verdiği ve sayısız gol fırsatlarından yararlanamadığı karşılaşmada Moussa’nın kafasından yediği iki gol ile mağlup ayrılmıştı.

Kadıköy’de oynanan kritik maçta takımını yalnız bırakmayan Başkan Metin Kalkavan ve yönetim kurulu maç sonu oldukça üzgün oldukları gözlenirken, uzun bir aradan sonra Başkan Kalkavan maç sonunda soyunma odasına inmeyerek, doğrudan stattı terk ettiği öğrenildi.

Bundan önce oynanan birçok maçta Başkan Metin Kalkavan, skor ne olursa olsun, maç sonunda soyunma odasına inerek teknik kadro ve futbolcularına tebrik ediyordu. Fenerbahçe maçı sonrası sadece yönetim kurulu üyesi Saffet Mete, soyunma odasına inerek, alınan mağlubiyete ortak oldu ve teknik kadro ve futbolculara geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

Saadane Uzatmalarda Kızarıyor!

Yeşil – mavili takımın Faslı savunma oyuncusu Marwane Saadene bu sezon uzatma dakikalarında iki kez kırmızı kart gördü.

Rize’de oynanan Karabükspor maçında uzatma dakikaları içinde kırmızı kart gören Saadane, bu kez Fenerbahçe maçında yine gereksiz bir sarı kart görerek çift sarı karttan kırmızı kart gördü.

Faslı oyuncunun bu sezon yeşil – mavili forma altında iki golü bulunurken iki kırmızı kart, altıda sarı kartı bulunuyor.

Stoper Dayamıyor!

Çaykur Rizespor’da stoper bölgesinde forma giyen oyuncular bu sezon sakatlık ve kart nedeniyle takımını eksik bırakmaya devam ediyor.

Fenerbahçe maçında 4. Sarı kartını görerek cezalı duruma düşen Tunus’lu Yakoubi ve maçın son anlarında kırmızı kart gören Faslı Saadane hafta sonu oynanacak olan Bursaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Teknik direktör Hikmet Karaman, özellikle rakip kaleye korner kullanırken, görülen basit kırımızı kart nedeniyle oldukça sinirlendi. Deneyimli teknik adam Karaman;” Böyle bir şey olur mu? Rakip kalede korner kullanıyorsun, gol arıyorsun kırmızı kart görüyorsun. Saadane, belki top havadayken kafayla topu alırım düşüncesi altında bu işe yaptı ama asla sarı kartı olan bir oyuncu bunu yapmaması gerekiyor. Uzatmalarda bir kişi eksik kalmanın cezasını Fenerbahçe takıma hemen kesti bize. Çok yazık oldu, alınacak olan bir puan bizim için çok ama çok önemli idi. Şimdi Bursa ve Kasımpaşa maçlarına kazanarak Kayserispor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu takım bu sezon bu tip birçok maç oynadı. Üç puana üzülürken elde ki bir puanın da kaçması hem puan hemde moral, motivasyon açısında çok kötü oluyor” dedi.

Bir Gökhan ne yapsın!

Bu sezon kalecilerden yana bir türlü şansı tutmayan Çaykur Rizespor’da Fenerbahçe maçında gösterdiği olumlu performansla kaleci Gökhan Alkan geçer not alırken, maç sonunda alınan mağlubiyet moralleri bir kez daha bozdu.

21 yaşındaki file bekçisi Kadıköy’de çekilen 6 şutun 4’ünü kurtarırken yediği iki golde ise savunmanın kurbanı oldu.

Rizespor’un “Makûs” Talihi!

Fenerbahçe takımını tam 36 yıldır deplasmanda mağlup edemeyen yeşil – mavili ekip bir kez daha Kadıköy deplasmanından eli boş döndü.

Tarih Yazmak İçin Sahaya Çıkmıştılar..

En son galibiyetini 80 -81 sezonunda deplasmanda rakibini 2 – 3 skorla mağlup eden Çaykur Rizespor, o tarihten sonra sarı – lacivertli takımını İstanbul’da mağlup etme başarısını gösteremedi.

Öte yandan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman’da kariyeri boyunca Fenerbahçe takımına karşı 18. Mağlubiyetini aldı. Deneyimli teknik adam 23 kez Fenerbahçe takımına karşı farklı takımların başında mücadele verirken, bu maçlardan 18 mağlubiyet alırken 2 galibiyet 3’de beraberlik almıştı.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın