Kapıdaki Tehlike!

Kapıdaki Tehlike!

 

 

Çaykur Rizespor son beş sezon içinde aldığı UEFA lisansını önümüzdeki sezon alması için futbolcularına olan borcunu ödemesi gerekiyor.

TFF 1. Ligde ilk UEFA Kulüp Lisansı almaya hak kazanan yeşil – mavili ekip, dört sezon mücadele verdiği Süper ligde de UEFA lisansını almaya hak kazanmıştı.

Tangocu Facebook Üzerinden Transfer Edilmişti!

Yeşil – mavili takımın bu sezon K.Erciyesspor’dan kadrosuna kattığı Oğulcan Çağlayan ve Mustafa Denizli döneminde Facebook üzerinden transfer edilen Arjantinli Depetris borcu bulunuyor.

Puan Silmede Gelebilir!

Çaykur Rizespor, Erciyes takımına Oğulcan’ın transferinde 250 bin Dolar borcu bulunurken, eski oyuncusu Arjantinli David Depetris’e ise 150 bin Dolar kesinleşmiş borcu var. Arjantinli oyuncunun daha önce yeşil – mavili takımdan alacakları istemiş ve bu durum karşısında CAS mahkemesine başvurmuştu. CAS, Depetris’in yaptığı başvuruyu onaylayarak Rizespor’a “Bu parayı ödeyin, aksi takdirde UEFA Kulüp lisansı başta olmak üzere, gelecek sezonlarda puan silme cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz” uyarısında bulunmuştu.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    cengiz mavi

     4 Mayıs 2017 12:52
         

    metin kalkavana sorun  bunu  çok profosyonel ve kurumsal olarak yönetiyordu külübü. stadın elektiriği kesilmesi olayından sonra şimdi bu.

Yorum Yapın