Başkanlar Tecrübelerine Yenildiler!..

 

 

Tecrübe Para Etmedi!

Süper ligden bu sezon bir alt lige düşen üç takımın tecrübeli Başkanlarının ortak özellikleri ligde yer alan deneyimsiz Başkanların takımlarına geçilmesi oldu.

Sekiz yıldır Çaykur Rizespor kulüp Başkanlığı yapan Metin Kalkavan, Uzun yıllar Gaziantepspor Başkanlık görevini yürüten İbrahim Kızıl ve 2006 yılından beri Adanaspor Başkanlığı görevinde bulunan Bayram Akgül’un takımları bir alt lige düşen ekipler olurken, bu sezon devre arası Başkanlık görevine gelen Kayserispor Başkanı Erol Bedir başta olmak üzere, Antalyaspor Başkanlı koltuğuna oturan genç isim Ali Şafak Öztürk, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Babasının ölümü üzere yeni Başkan seçilen Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav ekipleri süper ligde kalmayı başarmıştılar.

Kalkavan “can suyu” kullanmamıştı!

Çaykur Rizespor’un sekiz yıllık deneyimli Başkanı Metin Kalkavan, geçen sezonun başında iskelet kadroyu birden boşaltması, giden bu oyuncuların yerine alınan genç ve kalitesiz yabancı oyuncularla yoluna devam etmesi en büyük handikap olarak gözüktü. Başkan Kalkavan, süper ligin gelirlerinin ikiye katlanacağı önümüzde ki sezon için diğer kulüp Başkanların özellikle devre arasında kullandığı” can suyu” kredisine” başvurmayarak, kulübün mali disiplin yapısından taviz vermediği biliniyor.

Yeniden Ayağa Kaldıracak!

Hiçbir şeyin arkasına sığınmadan tüm sorumluluğu üzerine alan Başkan Metin Kalkavan’ın yeni sezonda yeşil – mavili takımı yeniden Süper lige döndürmek için ilk olarak deneyimli teknik direktörü Hikmet Karaman ile yola devam kararı almış, geçen sezon kurulun genç kadroyu koruyarak, yerinde yapılacak kaliteli transferlerle Rizespor camiasını “azimle, tutkuyla, heyecanla, birlik, beraberlik” içinde yeniden bu kez sağlam bir şekilde ayağa kaldırmak istediği biliniyor.

AJANS53 / SPOR SERVİSİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ahmet öztürk

     28 Haziran 2017 13:11
         

     sevgili site yönetimi

    Eleştiri gazeteciliğin doğasında olan olmazsa olmaz bir durumdur.Başkanı eleştirmemek için özel bir gerekçeniz var sanıyorum.Neymiş "cansuyu vermemiş" pes ki pes bu kadar yanlışlıkların karşılığı  bu sözlerle (eleştir mi tespit mi belli olmayan sözlerle) aklıyor paklıyor musunuz belli değil(aslında belli de) Bu sonuç hangimiz için beklenmedik bir durumdusöyler misiniz Bu baştan beri bir tercihdi. takımı göz göre göre düşürenler takımı tekrar çıkarmak için neden emek versinler bunun anlamlı bir tarafı olur mu? sevgilerimi gönderyorum.siteye değer vermeye devam   etmek istiyorum

Yorum Yapın