Rize'de 7'den 70'e Taraftar Patlaması!

 

 

Rize'de Taraftar Patladı!

Rize'de 7'den 70 stadı dolduran taraftarlar Şampiyonluk yolunda takımlarına büyük destek verirken, konuk takım Erzurumsporlu seyircilerde kendilerine ayrılan 650 kişilik koltukları doldurdular..

Geçen sezon Süper ligde iki bin taraftar ortalaması ile oynayan yeşil – mavili ekip, TFF 1.ligde her hafta seyirci sayısını yukarı çekmeye devam ediyor.

Kulüp Başkanı Kemal Yardımcı’nın İlçe ve sokak ziyaretleri sonrası gezici mobil aracının taraftarların ayağına giderek hizmet vermesi son oynanan BB Erzurumspor maçında meyvesini verdiği gözüktü.

 

 

TFF 1.lige iyi bir başlangıç yaparak 3’te 3 le yoluna devam eden yeşil – mavili takım ilk hafta evinde oynadığı Manisaspor maçına 2756 taraftarı gelmişti.

BB Erzurumspor maçında 1320 taraftarının kartı bloka olmasına rağmen yeşil – mavili takımın seyircileri bu maça ilgi göstererek 3756 kişiyi buldu. Öte yandan komşu Erzurumspor taraftarları ise toplam 650 kişi ile takımlarına Rize’de destek verdiler.

Başkan ve Hocaya Tepki Sona Erdi

"ıslıklardan alkışlara"...

 

 

Geçtiğimiz yıllarda eski Başkan Metin Kalkavan ve teknik direktör Hikmet Karaman’a tribünlerden tepki gösteren ve ıslıklayan yeşil – mavili taraftarlar bu sezon yeni başkanları Kemal Yardımcı ’ya her maçta sevgi göstermeleri dikkatlerden kaçmazken, taraftarın bir diğer barıştığı isim ise teknik direktör Hikmet Karaman olduğu gözlendi.

Son Yılların En İyi Startı

Çaykur Rizespor lige üçte üç yaparak başlayarak son yılların en iyi startını vermiş oldu.

Manisaspor galibiyeti sonrası deplasmanda A.Demirspor’u mağlup eden yeşil – mavili takımın son kurbanı dadaşlar oldu. Atmaca ilk üç haftayı firesiz geçerek 2002 – 03 sezonunda kırdığı kulüp rekoruna bir adım daha yaklaşmış oldu. O sezon yeşil – mavili ekip ligin ilk 4 haftasında 12 puan toplayarak en iyi sezon başlangıcının altına imza atmış, sezon sonu da yeniden süper lige yükselmişti.

Hamle Oyuncusu Ümit!

Teknik direktör Hikmet Karaman savunmanın göbeğini yine Robin Yalçın ve Sadaane ikilisine teslim ederek stoper menjeyli oyuncusu Ümit Kurt ve yeni transfer Romas’u tercih etmedi.

Ligin ilk 3 haftasında orta saha oyuncuları Robin ve Saadane ikilisine görev veren deneyimli teknik adam Karaman, üç maçta olduğu gibi stoper oyuncusu Ümit Kurt’u oyunun ikinci devresinde sahaya sürerek hamle yaptığı gözlendi.

TFF 1.ligde 5 yabancı oyuncu sınırlandırması nedeniyle sıkıntı çeken Karaman’ın ilerleyen haftalarda savunmaya Ramos ve Ümit Kurt ikilisine çekmesi beklenirken, Robin ve Saadane ikilisini ise orta sahaya kaydıracağı öngörülüyor.

Hem Savaşcı hem Kurtarıcı

BB Erzurumspor maçında orta sahanın merkezinde görev yapan Recep Niyaz maç boyunca kusursuz bir oyun ortaya koydu. Genç oyuncu maç boyunca pas alış verişlerinde öne çıkarken, birçok pozisyonda ise konuk takımın atakları keserek her yere yetişerek savaşçı bir görüntü verdi.

Yeşil – mavili takımın zorlandığı dakikalarda kilidi çözen golü de düzgün bir vuruşla atan Recep Niyaz’ın BB Erzurumspor maçında kurtarıcısı olduğu ve alınan üç puanda büyük rol oynadığı gözlendi.

Oğulcan Asistleri İle Büyüledi

 

 

Yeşil – mavili takımın bir başka formda oyuncusu Oğulcan Çağlayan asistlerine BB Erzurumspor maçında devam etti.

Geçen hafta A.Demirspor maçında bir asist yapan genç isim bu haftada BB Erzurumspor maçında atılan iki golde direk asist yaparak alınan galibiyete büyük katkı sağladı.

Atmacada Bahar Havası

Lige süper bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor’da bahar havası erken geldi.

BB Erzurum galibiyeti sonrası soyunma odasında teknik direktör Karaman ve Başkan Yardımcı’nın oyunculara önce alınan galibiyetten dolayı teşekkür konuşması yaptığı daha sonra ise gevşemeden yollarına devam etmeleri gerektiği konusunda uyarı geldiği öğrenildi.

Yeni Başkan Kemal Yardımcı’nın maç öncesi ve maç sonunda soyunma odasına inerek futbolcularına büyük moral verdiği öğrenildi. Maç sonu tüm oyuncuları tebrik eden Yardımcı’nın Şampiyonluk yolunda yollarının uzun olduğunu belirterek futbolcularına sakın gevşemeyin ve ayaklarınız yerden kesilmesin uyarısı geldiği seslendirildi.

AJANS53 ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    birinsan

     28 Ağustos 2017 15:26
         

    her zaman böyle dir at sahibine göre kisnar.yaniyorum o gecen o sikintili yillara  Helal olsun sana yeni baskan .lütfen o eski sözde yönetim yavsaklarindan sakin yanina alma bunlar asla ve asla rize nin yanina menfaatina olmadilar sen seyirciyle yürürsen evvel ALLAH rizemizi kimse tutamaz .cünkü milletimizden kopuk 8 sene gecti sivil toplum örgütlerine bu vebalin altindan kalkamaz .neyse önümüze bakacagiz  elin ogullarina bakmayacagiz  namere karsi birlik olup rizemizin düsmanlarini ALLAH cc izniyle patlatacagiz--

Yorum Yapın