Yedek Anahtar Süleyman!

Yedek Anahtar Süleyman!

 

 

Çaykur Rizespor’un yetenekli gurbetçi oyuncusu Süleyman Koç, ligin ilk dört haftası içinde attığı üç gol ile takımda en çok fileleri havalandıran isim oldu.

TFF 1.ligin ilk 4 haftasında ilk 11 şansı bulunmayan Süleyman Koç’un teknik direktör Hikmet Karaman tarafından bu maçlarda oyuna sonradan dahil edilmiş ve kısa sürede attığı gollerle takımına önemli puanlar kazandırmasını bilmişti.

Altınordu deplasman maçında iki, A.Demirspor deplasman maçında bir gol atarak gol krallığı yarışında ilk sırada yer alan Süleyman Koç için teknik direktörü Hikmet Karaman, futbolcunun adalesinde oluşan ağrı tam olarak geçmediğini belirterek, oyuncusunu koruma adına kontrollü bir şeklîde sahaya sürdüğünü söylemişti.

Taraftara Borcumu Ödeyeceğim

Altınordu maçına oyuna sonradan girerek iki gol atan Süleyman Koç, sakatlığının tam olarak geçmediğine işaret ederek “ taraftara borcumu sahada ödeyeceğim” cümlesini kullandı.

Tam olarak iyileşmediğini ve hocası tarafından kontrollü olarak maçlarda kendisine süre verildiğini belirten Koç;” Bu taraftara geçen sezondan borcum var. Aldığım süreyi iyi olarak kullanmak istiyorum. Önemli olan benim gol atmam değil, takım olarak iyi şeyler yaparak, maçları kazanmak. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağız” dedi.

Kulübeye Gençlik Ateşi

 

 

Çaykur Rizespor kulübesinde gençlik ateşi yanıyor.

Altyapıdan yetişen kaleci Mızhat dışında Sinan Yazıcı, Berat Delihasan, Emir Han Topçu ve Kazım Kopuz’un maç kadrosu içinde yer alan isimler oldu.

Yeşil – mavili takım diğer iki genç ismi Muhammet Emin Balcılar Pazarspor’a, Oğuzhan Malcı ise Kozan Belediyesi takımına kiralık olarak gönderilmişti.

Duvar Delindi!

TFF 1.ligin ilk üç haftasında sadece iki gol kalesine gören yeşil – mavili takım Altınordu deplasman maçında üç gol birden kalesi gol görmüştü.

Bir kişi eksik rakibinden üç gol gören yeşil – mavili takımda teknik patron Karaman, yenilen gollerde savunma ve kaleci Gökhan’a yakışmadı eleştirisinde bulundu.

Kendilerine yakışmayan golleri kalede gördüklerini hatırlatan teknik direktör Hikmet Karaman;” Rehavet yaramadı. Yenilen goller bize hiç yakışmadı. Hafta içi yapacağım toplantılarda gereken uyarılarım olacak” dedi.

 

 

Hedef 5’te 5

Çaykur Rizespor kulüp başlangıç tarihi rekorunu Ankaragücü maçıyla kırmak istiyor.

Bundan önce 2002 – 03 sezonunda teknik direktör Fuat Yaman ile ligin ilk dört haftasını kayıpsız geçerek 4’te 4 yapma başarısını gösteren yeşil – mavili ekip, bu hafta oynayacağı Ankaragücü maçını da kazanarak rekor kırmak istiyor.

Teknik direktör Hikmet Karaman, Ankaragücü takımının son oynadığı maçta çok önemli gol pozisyonlarını değerlendiremeyerek maçın son dakikası içinde mağlup olduğuna dikkat çekerek;” Karşımızda kadro kalitesi ile dirençli bir ekip olacak. Geçen hafta oynadıkları Balıkesir maçında öne geçtiler ve sayısız goller kaçırdılar. Son dakika içinde ise mağlup oldular. Kadroları içinde deneyimli oyuncu sayısı fazla. Altınordu maçından önemli dersler alarak, Ankaragücü maçına çıkacağız. Hedefimiz ligde 5’te 5 yaparak yolumuza devam etmek” dedi.

Kırmızı Kart Yaramıyor!

Yeşil – mavili takım rakiplerin kırmızı kart görmesi sonrası oldukça zorlandığı gözlendi.

Geçen sezon Alanya deplasman maçında 3 – 0 önde götürdüğü karşılaşmada ev sahibi takım bir kırmızı kart görerek, eksik duruma düşmüştü.

Bir kişi eksikle Rizespor’a iki gol atan ve skoru 3 – 2’ye getiren Alanyaspor maçın son dakikaları içinde yeşil – mavili takıma soğuk terler döktürmüştü.

Rizespor, en son Altınordu deplasman maçında 4 – 1 öne geçmiş, 38 dakika bir kişi eksik oynayan rakibinden üç gol birden kalesine görmüştü.

Maçın son dakikaları içinde kâbus göre Çaykur Rizespor, farka gideceği maçı 4 – 3 kazanmasını bilmişti.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın