Penaltı Kim Atacak Tartışması

 

 

Samudio Boş Geçmiyor

Çaykur Rizespor’un ligde en çok gol atan oyuncusu Paraguaylı Samudio, bu haftayı da boş geçmedi.

Geçen hafta MKE Ankaragücü maçında takım adına tek golü penaltıdan atan forvet oyuncusu bu kez Balıkesir Baltok deplasman maçında yine penaltı atışını gole çevirerek takımı adına bir puanı getiren golü kaydetmiş oldu. Paraguaylı oyuncun ligde dört golü bulunuyor.

Milosevic Havdan Kuş Uçurtmadı!

Yeşil – mavili takım İsveçli stoperi Milosevic ilk resmi lig maçında Balıkesir Baltok karşısına çıkarken özellikle yan toplarda hava hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çekti.

Çaykur Rizepsor’un geçen hafta MKE Ankaragücü takımından yediği iki hava topu golü sonrası teknik direktör Hikmet Karaman bu kez Milosevic’e ilk 11’de şans vermişti.

Maç boyunca güçlü fiziği altında iyi bir performans veren İsveçli oyuncu, karşılaşmanın ilk devresinde müsait bir pozisyonu dışarı vurarak takımı adına net bir gol pozisyonundan yararlanamamıştı.

Yönetim Çıkarma Yaptı Ama!

Yeni seçilen Çaykur Rizespor Başkanı ve yönetimi Balıkesir Baltok maçında adeta gövde gösterisi yaparak çıkarma yapmıştı.

Başkan Hasan Kemal Yardımcı önderliğinde tam takım olarak Balıkesir’e giden yönetim kurulu üyeleri karşılaşma boyunca oldukça heyecanlı oldukları gözlenirken, 1 – 0 geriye düşülen maçta son dakikada alına bir puan Rize’ye dönüş yolunda kendilerine teselli olduğu gözlendi.

Penaltı Kim Atacak Tartışması

Balıkesir Baltok maçında oyunun son dakikaları içinde kazanılan penaltı atışı sonrası yeşil – mavili takımın üç oyuncusu topu bana bırakın tartışması içine girdiler.

Oyuna sonradan giren Süleyman ilk olarak topu alırken, bu oyuncudan topu isteyen sonraki isim ise Lıncoln olmuştu. Geçen hafta MKE Ankaragücü maçında kazanılan penaltıyı golle sonuçlandıran Samudio “penaltıyı ben atacağım “ diyerek en son topu alarak, beyaz noktaya koyduğu bu süre içinde üç oyuncunun ufak bir tartışma yaşadığı gözlenirken, penaltı tartışmasında Oğulcan Çağlayan’ın araya girerek takım arkadaşlarına ve penaltı atışını kullanan Samudio’ya büyük moral vererek, destek olduğu gözlendi.

Samudio’nun penaltı atışını golle sonuçlandırması ardından takım halinde büyük sevinç yaşayan Çaykur Rizespor’da ilk penaltıcının Paraguaylı Samudio olduğu biliniyor.

Deplasman Serisi Sona Erdi!

Yeşil – mavili takım ligde ilk beraberliğini Balıkesir Baltok maçında alırken böylece deplasman serisine sona ermiş oldu.

Bundan önce oynadığı A.Demirspor ve Altınordu deplasman maçlarında altı puan çıkarmasını başaran Çaykur Rizespor, zorlu Balıkesir deplasman maçında bir puanı son dakikalar içinde kurtarmayı başarmıştı.

Gelenek Değişmedi

Çaykur Rizespor takımı lig tarihinde Balıkesir takımını hiç mağlup edemedi.

Bundan önce oynanan dört maçta iki mağlubiyet iki de beraberlik alan yeşil – mavili ekip bir kez daha karşılaştığı Balıkesir Baltok takımına diş geçiremeyerek maçta beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın