Çevreciler Kirletiyor Yaylacılar Temizliyor!

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesinde Yeşil Yol'a karşı çıkıp sözde Çevrecilik adı altında ilçeye bağlı çeşitli yaylalarda kampa girerek eylemler düzenleyen sözde çevrecilerin kirlettiği Yaylaları gerçek doğa dostu olan ilçe halkı temizliyor.
 
 
Gerçek Çevreci Doğasını ve Çevresini Kirletmeyendir
 
Yaylalarımızda kamp kuran Sözde çevrecilerin geriye bıraktıkları çöpleri temizlemek bize düşüyor diyen Çamlıhemşinli Yaylacılık yapan Yavuz Günay ve ailesi, “Yaratanın bize bahşettiği yemyeşil Yaylalarımıza yol yaptırmamak için gelip buralarda kampa giren İSTEMEZÜKÇÜLERİN kirlettiği yaylalarımızı bizler var oldukça temizlemeye devam edeceğiz” dedi.
 
 
Yol Olmamasından Dolayı Taşıması Zor Çöplerı Çevreye Saçıyorlar
 
Yaylaların yolu içler acısı olduğunu belirten Günay ailesi “ Yaylalarımızın ve çevresinin doğal güzelliklerinin korunması için ailece mücadele veriyoruz. Ailece üç yayla  ve çevresinde temizlik yaptık. Cam ve teneke, içki şişeleri, plastik bardak, tabak ,yorgan, çadır ve her türden çöp topladık. Çevrecilik adı altında burada kamp yapanlar kirletiyor, bizler temizliyoruz.” dedi.
 
 
Onlar Kirletiyor Bizler Temizliyoruz
 
 
Yaylalarımızda düzgün bir yol olsa tembellikten dolayı bıraktıkları bu çadır ve yorganlar gibi taşıması zor çöpler burada bırakılmaz ve çöp sorunu yaşanmazdı diyen Günay ailesi ''Bunların Çevrecilik Anlayışı Yaylada Kurduğun Çadırı Yaylaya Çöp Olarak Bırakmak'' dedi.
 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın