Jantscher’den Hafta Sonu Fırsatçılığı!

Çaykur Rizespor'da Jantscher ayrılığının perde arkasını kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ajans53.com'a özel açıklamalar yaparak anlattı.

Jantscher’den Hafta Sonu Fırsatçılığı!

Çaykur Rizespor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Avusturyalı oyuncu Jakob Jantscher kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak fesih etti ve FİFA’ya başvurduğu öğrenildi.

 

 

 

Kulüp tarihinde FİFA’lık yeni bir olay ile karşı karşıya geldiklerini söyleyen Başkan Hasan Kemal Yardımcı, çok enteresan bir olay ile karşı karşıya geldiklerine vurgu yaparak;” Jantscher kim akıl verdiyse 25 Kasım tarihli bir ödeme yapacaktık kendisine. Bu rakam 210 bin Euro idi. 25 Kasım tarihide cumartesi gününe rastlıyordu, malum tatil gününe denk gelmişti. 27’si yani ilk iş günü pazartesi günü bankaya parası yattığı halde bu oyuncu tek taraflı mukaveleyi fesih etti, kendisine hayırlı yolculuklar diliyorum. Bu oyuncuya tahminin birisi akıl verdi. Akıl verdi ki, biran önce buradan kopsun, gitsin iş büyüyecek gibi. Bu bir kamu davası amme davası oldu. Bu oyuncunun transferi vukuatlı, şaibeli bir transferdi. Kulüp olarak biz bu oyuncuya taviz vermedik. Bizden gitmek için iki yıllık 900 bin Euro ücret talep etmişti. Sonunda avukatı bize dedi ki bir yıllığını yani 450 bin Euro’yu verin bedava gidelim. Biz dedik ki bu ay ödeyeceğimiz olan 210 bin Euro’yu verelim ayrılalım. Bunu kabul etmediler ve ihtarname çektiler. Bunun menajeri yerli ve yabancı olanlar 4 yıllık menejerlik ücreti olan 288 Bin Euro’yu peşin almıştılar. Netice bu futbolcu FİFA’ya gitti ve artık bizim oyuncumuz değil. Oyuncunun parasını pazartesi günü yatırdık, bundan sonra dava FİFA, TFF ve yerel mahkemeler nezdinde görülecek. Hak, hukuk neyse Cuma günü kararımızı verilerek yol haritamız belli olacak. Burada kulübün çok büyük bir mağduriyeti var. Bu mağduriyet kamuya, Rize’ye mal olmuş bir davadır” dedi

Hedef 30 Puan ve Üzeri

Hafta sonu oynadıkları ve son dakikalar içinde yenilen gol ile Eskişehir deplasmanında iki puan bıraktıklarını söyleyen Başkan Hasan Kemal Yardımcı, Eskişehir seyircisini tebrik ederek;” Eskişehirspor seyircisi zor günlerin dostu, futbol şehri olduklarını bir defa daha ispatladılar, beni yanıltmadılar. Dolayısıyla seyirci desteği altında seyircisi bizden iki puanı söktü aldı, diyebilirim. Eskişehir bir futbol şehri olduğunu unutmamak lazım. Şampiyonluğa oynayan bir takımın son üç dakika için bu beraberliği veriyorsa burada bir eksiklik var demektir. Fazla detaya girmek istemem, bunu da teknik kadro düşünsün. Bizim takım bu değil, çok daha fazlasını beklemek hakkımızdır. Hem yönetim, hem Başkan, hem seyirci, hemde şehir olarak beklemek hakkımızdır. Neden? Çünkü takımın kalitesi buna müsaittir. Takımın kalitesine inanıyor ve güveniyorum. Kimse merak etmesin güvenmeye de devam edeceğiz. Bu kalitemiz bu işi götürecektir. Sabırla, sükûnetle ilk devrenin sonuna kadar minimum şahsi hedefim 30 puan ve üstüdür” ifadesini kullandı.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın