Şimdi Rize'de Budget Zamanı!...

 
Araç kiralama markası Budget, müşterilerinin ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak hedefiyle stratejik noktalarda açtığı yeni şubelere bir yenisini Rize’de ekleyip hizmet ağını genişletiyor.
Budget, Rize şehir ofisiyle hizmet vermeye başladı.
Müşterilerine ulaşımda kolaylık sağlamak, yolculukları esnasında araç kiralama deneyimlerini ve memnuniyetlerini en üst noktaya taşımayı hedefleyen Budget, Rize’de artan şehirleşme oranına paralel olarak yeni hizmet noktalarının sayısını artırmaya devam ediyor. 
Budget'ın filosunda bulunan yeni araç marka ve modelinden araç kiralamak isteyenler yurt genelindeki Budget ofislerinin yanı sıra Budget Rize şehir ofisine www.budget.com.tr internet adresi ve 444 4 722 numaralı rezervasyon merkezi aracılığıyla veya 0464 223 7 223 ile 0545 223 7 223 nolu telefonlardan hizmet alabiliyor, rezervasyon yaptırabiliyor. 
Şirket, Türkiye geneline yayılmış toplam 62 havalimanı ve şehir ofisinde hizmet sunuyor
Ayrıca Araç kiralama ihtiyacı olanlar; Vodafone Red’li iseniz bu fırsat tam size göre, Konforlu ve güvenilir araç kiralamak isteyenlerin ilk tercihi Budget, Vodafone Red üyelerine Budget’tan yapacakları günlük ve aylık araç kiralamalarında çok özel fiyatlar sunuyor. 

Türkiye’nin yenilikçi ve dinamik araç kiralama firması Budget; yurt genelindeki yaygın ofis ağı, müşteri odaklı hizmet yaklaşımı, geliştirdiği stratejik ortaklıklar, hedef odaklı iletişim çalışmaları, dijital pazarlama faaliyetleri, farklı beklenti ve ihtiyaçlara göre şekillenen araç filosu ile araç kiralama sektöründe farklılaşan çözümler üretiyor. 

Budget araçları her bir araç kiralama öncesinde güvenlik kontrolünden geçiyor ve temizliği yapılıyor.

Güvenilir araç kiralama Budget’in benzersiz araç kiralama kampanyaları sayesinde zengin Budget filosu arasından en son model araçları uygun fiyatlara kiralama şansına sahip oluyor.

 

 

 

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın