Ford’dan RTEÜ’ye Eğitim İçin Destek

 

Ford, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi Programı’na, eğitim amaçlı bir adet Ford Transit, araç bağışladı.

Yeni nesil araç, Rize Ford Yetkili Servisi Atılgan Otomotiv binasında düzenlenen törenle Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Otomotiv Teknolojisi programının kullanımına sunulmak üzere teslim edildi.

Teslim töreninde bir konuşma gerçekleştiren Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN, “Bölümümüzün alt yapısını, ekipmanını tamamen yeniledik. Öğrencilerimiz sınıflarında öğrenmiş oldukları teorik dersleri uygulama imkânına kavuşmakta. Öğrencilerimizin uygulamalarını bu yeni nesil araçlar üzerinde gerçekleştirmesi son derece önemli.” ifadelerini kullanarak Ford ve Atılgan Otomotiv yetkililerine teşekkür etti.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali BİLGİN ile Prof. Dr. Ahmet İshak DEMİR, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fatih İSLAMOĞLU Ford Atılgan Otomotiv yetkilileri ve öğretim görevlileri katıldı.

Bağışlanan araç sayesinde otomotiv endüstrisinin ihtiyaç duyduğu nitelikli, uygulama bilgi ve becerisine sahip, her türlü test ve ayar cihazlarını kullanabilen öğrencilerin yetiştirilebilmesine katkı sağlayacak.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın