BAŞKAN AVCI, TOPHANE MAHALLESİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Başkan Avcı Tophane Mahallesi Esnafını Ziyaret Etti

 

 

AK Parti Rize il Başkanı Muhammed Avcı beraberindeki il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Tophane Mahallesi esnafını ziyaret etti.

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı'ya ziyaretler sırasında İl yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Rize Belediye Başkan yardımcısı İsmail Soba, Belediye Meclis üyesi Rıza Birkan ve Tophane Mahalle Başkanı Hasan Koçali eşlik etti.

İl Başkanı Avcı ve beraberindekiler, Tophane Mahallesindeki esnafı gezerek onların sorunlarını dinledi. Avcı Mahalle muhtarından mahalledeki sorunları dinleyerek, sorunlu olan yerleri yerinde inceledi. Belediye başkan yardımcısı İsmail Soba'dan mahallenin sorunları ile ilgili belediyenin yürütmüş olduğu çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

İl başkanı Avcı ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada; "İl yönetim kurulu üyelerimiz, merkez ilçe başkanımız, belediye başkan yardımcımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün Tophane Mahallemizdeyiz . Hem mahallemizin problemlerini, sorunlarını inceledik hem de esnaflarımızla hasbıhal etme fırsatı bulduk. Belediyemizin Tophane mahallemizde yaptığı ve ileride yapmayı planladığı çalışmaları vatandaşlarımızla ve muhtarımızla görüştük. Tophane aslında bu şehrin konumu itibariyle en güzel mahallesi. Ama sorunlu yapılaşma nedeniyle cazibe merkezi olmaktan uzak kalmış. İnşallah daha da yoğun bir şekilde Tophane Mahallesi üzerinde duracağız. Bundan sonrada bu ziyaretlerimize devam ederek, vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemeye devam edeceğiz"

dedi.

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın