Avcı, “İlk Devlet Başkanı Rizeli Olacak”‏

Avcı, “İlk Devlet Başkanı Rizeli Olacak”

 

 

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Rize Cumhuriyet Meydanı’nda yaklaşık 34 bin kişiye düzenlemiş olduğu mitingde açılış konuşmasını Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı yaptı.

Avcı, Rize’nin Ak Parti’ye olan desteğine ve başkanlık sistemine geçişteki kararlılığa vurgu yaptı.

İLK DEVLET BAŞKANI RİZELİ OLACAK

Seçilen ilk Cumhurbaşkanı’nın Rizeli olduğunu, ilk devlet başkanının da Rizeli olacağını belirten Avcı, “Kalkınan güçlü bir Türkiye için başkanlık sistemi diyoruz ve inşallah bunu da başaracağız. İlk seçilmiş Cumhurbaşkanı Rizeli oldu, inşallah ilk devlet başkanı da Rizeli olacak. Cenabı Allah bu kutlu yolda yardımını yanımızdan eksik etmesin ” dedi.

DAVA YOLUNDA RİZELİLERDEN TAM DESTEK

Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı ve dik duruşu sayesinde Türkiye’nin bu günlere geldiğini vurgulayan Avcı, “Rize’yi o zor günlerden teslim alarak geleceğe umutla bakmasını sağlayan davamızın doğal lideri, partimizin kurucusu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve arkadaşlarına tüm hemşehrilerim önünde yürekten teşekkürü borç bilirim. Türkiye’nin karanlık günlere geri dönmemesi için Yeni Türkiye var ve ikinci yarı başlıyor. Yeni Türkiye’nin lideri çok değerli Başbakanımız, kıymetli Hocamız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun arkasında sarsılmaz bir kararlılıkla duran bu yiğit Rize halkına sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN BÜTÜN SORUNLARINA EL ATTI

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı konuşmasında, “Ak Parti sizi hiçbir zaman mahçup etmedi, yıllardır kronikleşen sorunlara cesaretle el attı çözüm iradesi ortaya koydu. Başörtüsü probleminden, imamhatip mağduriyetine, ekonomik iflastan, paraların sıfırlarının atılmasına, hastanelerden okullara, yollardan havalimanlarına kadar adeta soruna dönüşmüş her noktaya büyük yüreklilikle temas etti. Yıllarca vesayet odaklarıyla, milletin tercihini baskı altına alan ve yönetmeye çalışanlarla mücadele etti. Türkiye Ak Parti iktidarında çözülemez denilen bütün problemlere el attı ve büyük bölümünü çözdü” dedi.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın