AYAR: "Bekara Karı Boşamak Kolay"

 

 

CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık’ın ‘Salarha tünelini siyasi malzeme olmaktan çıkaracağız, Salarha tüneli CHP iktidarında yapılacak’ şeklindeki açıklamalarına, Rize AK Parti Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, "hariçten gazel okuma" deyiminin karşılığı olan "Bekara Karı Boşamak Kolay" atasözü ile karşılık verdi.

 

Rize Salarha Beş Dakika

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar Yarın İhalesi Yapılarak İnşaat Çalışmalarına Başlanacak Salarha Tüneli İle Rize Salarha Mesafesinin 5 Dakikaya İneceğini Söyledi.

Rize’nin güneye açılma ufkuna derinlik katacak önemli bir proje olan Rize Salarha Tüneli’nin artık yapım aşamasına geldiğini belirten AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar “ yarın tünelin ihalesi yapılacak ve hemen ardından tünel inşaatı başlayacak. 2 tüp şeklinde 2100 metre uzunluğunda tüneller yapılacak. Salarha tünellerin uzunluğu ve maliyeti yıllarca yapılamayan ve yine AK Parti iktidarları döneminde tamamlanan Bolu dağı tünelleri ile eşdeğer uzunlukta ve maliyettedir. Salarha tünelleri ile birlikte ciddi bir nüfus yoğunluğu bulunan Salarha vadisinin Rize merkeze ulaşması 5 dakikaya inecek. Salarha ve Güneysu bölgesine ulaşımı kısaltacak bu proje ile birlikte Salarha vadisinde ciddi bir konut alanı ortaya çıkacaktır” dedi.

 

 

Salarha tünelinin AK Parti’nin Rize vizyonunu ortaya koyan önemli bir yatırım olduğunun altını çizen Ayar “güney çevre yolu ile birlikte Salarha tüneli için de çalışmalara başlamıştık. Allah bugünleri bize nasip etti ve tünelde imalat aşamasına geldi. Yaklaşık 5 yıllık bir çalışmanın meyvelerini bugün almak Rize’miz için son derece önemlidir” ifadelerini kullandı.

 

"ONLAR KONUŞUR, AK PARTİ YAPAR"

 

 

 

CHP Rize Milletvekili Adayı Kenan Bıyık’ın ‘Salarha tünelini siyasi malzeme olmaktan çıkaracağız, Salarha tüneli CHP iktidarında yapılacak’ şeklindeki açıklamalarını hatırlatan Ayar “ kurucu genel başkanımız doğal liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bu tür söylemeler için kullandığı çok güzel bir deyim var: bekara karı boşamak kolay. Hem Salarha tünelini siyasi malzeme olmaktan çıkartacağız diyeceksiniz hem de tüneli CHP iktidarında yapacağız diyeceksiniz. Sizin herşeyden önce iktidar olmak gibi bir derdiniz yok, genel başkanınızın söylemlerinden bu net bir şekilde anlaşılıyor. Milletimizin boş vaatlere karnı tok, CHP’nin ve adayının Rize için bu güne kadar ürettiği, ortaya koyduğu tek bir proje yoktur. Hemşerilerimiz onların konuşup AK Parti’nin yaptığını biliyor. Nitekim yarın Salarha tünelinin ihale süreci tamamlanıyor ve hemen ardından tünelin yapımına başlanacak” şeklinde konuştu.

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    nur

     25 Mayıs 2015 15:09
         

    çok iğrenç bir laf söylemiş bir vekil adayına yakışmayan hareket bunlar gaf üstüne gaf chp değilim ama akp vekiline hiç yakıştıramadım bence vekil olmamalı konuşması bilen biri olmalı bence 

  2. 3 0
    {usertitle}

    emine

     25 Mayıs 2015 15:39
         

    ak partili bir bayan olarak bu deyim çok kaba kaçtı. daha düzgün bir ifadeye yer verebilirdi sy vekilimiz..

  3. 1 0
    {usertitle}

    ESİL RİZELİM

     27 Mayıs 2015 17:35
         

    BUNLARA OY VERİLMEZ BUSEFER KENAN BUSEFER CHP DİYORUZ UYUMA RİZE

Yorum Yapın