Rizeli Vekiller Mazbatalarını Aldı

Rize AK Parti Milletvekilleri Adliye”de düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

 

 

7 Haziran seçimlerinde Rize”den Milletvekili seçilen AK Parti adayları Mazbatalarını il seçim kurulu başkanından aldı.

    7 Haziran seçimlerinde Rize”den Milletvekili seçilen AK Parti adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak Rize Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatalarını Rize il seçim kurulu başkanı Ağır Ceza hakimi Bayram Kandık ve İlçe seçim kurulu başkanı Hüseyin Tolga”nın elinden aldılar.

   Törende konuşan AK Parti Rize 1 sıra adayı Hasan Karal 2 kez mazbata aldığını belirterek “ Bana ikinci kez nasip oldu, burada aldığımız mazbata Rize”ye hizmet olarak dönecek. Milletin vekaletini millete hizmet olarak dönüştüreceğim” dedi.

   2 sıra adayı Hikmet Ayar ise 7 Haziran”da yapılan seçimlerde Rizeliler”in verdiği vekaleti Rizelilere hizmet olarak dönüştüreceklerini belirterek “ Bizler bu vekaletin gereğini hizmet olarak geriye getireceğiz” dedi.

 

 

   3 sıra AK Parti adayı Osman Aşkın Bak ise daha önce İstanbul”dan Milletvekili seçildiğini belirterek “ Şimdi ise kendi toprağımdan seçildim.  Artık baba ocağıma hizmet etmek bana nasip oldu, oyların hakkını hizmete dönüştürmek bizim görevimiz” dedi.

   Hasan Karal ve Hikmet Ayar vekillik mazbatasını Ağır ceza reisi il seçim kurulu başkanı Bayram Kandik”in elinden alırken Osman Aşkın Bak”in ise mazbatasını ilçe seçim kurulu başkanı Hüseyin Tolga”nin elinden aldı.

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın