Taraftar Kaliteli Bol Malzemeli Bir Yemek İstiyor..

Ç.Rizespor taraftarı yeni sezon öncesi yeni beklentiler, yeni umutlar, yeni hedefler doğrultusunda sezonu beklemeye koyuldu.

Ligin başlamasına üç hafta kala yeşil-mavili takıma gönül verenlerin sesini dinledik.

Bu zamana kadar kulübün yaptığı transferlerden çokta hoşnut olmayan Rizespor gönül veren isimler, transferde biran önce kaliteli isimlerin kadroya dâhil edilmesini isterken, her sezon yaşanılan sıkıntıyı bu sezon yaşamak istemediklerini dile getirdiler. Taraftarlar, ligde yer alan diğer takımların kadrolarına iyi isimleri kattıklarını ve katmaya devam ettiklerini hatırlatarak, bu durumun böyle devam etmesi durumunda mevcut kadro ile ligin en zayıf halkasının Ç.Rizespor olacağını savundular.

 

 

Görüşlerine başvurduğumuz Ç.Rizespor taraftarı Ramazan Koç, 68 yılından itibaren Rizespor’un maçlarını takip ettiğini söyleyerek, artık bu sezon başarı bekliyorum dedi.

Koç;” Ben 1968 yılından beri fanatik bir Rizesporluyum. Cenaze hariç son beş yıla kadar tüm maçlara gittim. Benim yeşil-mavi sevgim iliklerime kadar işledi. Son beş yıl bırakın stada maça gitmeyi, televizyondan bile Rizespor’un maçını takip etmedim. Gerek yönetim, gerek teknik adam, gerekse kadro yetersizliği son beş yıl içinde beni canımdan çok sevdiğim Rizespor’dan soğuttu. Bu sezon düşündüm kombine alayım diye. Rizespor ile ilgili hiçbir haberi kaçırmam. Yönetim sezon başı Avrupa kupalarını hedef gösterdi, başarı sözü verdi. Yapılan transferlere bakıldığında bizim takım yine ligde sıkıntı yaşayacaktır. Bu takıma en 4-5 kaliteli oyuncu şart. Her sezon aynı yanlışlar oluyor. Transferin son günlerinde boşta kalan isimler takıma ne kadar fayda verir? Sonra, bu oyuncular hazır değil bahaneleri altında lige gireceğiz. 60 yaşında doğma büyüme fanatik bir Rizesporlu olarak bu sezon başarı bekliyorum. Yönetim bir an önce düğmeye basarak gereken takviyeleri yapsın, aksi takdirde benim şahsi düşüncem çekirge iki defa sıçradı 3. Defa sıçramaz yönünde olacak. Rizespor yönetimi bize kaliteli bol malzemeli iyi bir yemek sunması gerekiyor. Mutfakta deneyimli aşçı Hikmet hoca var, hocamıza iyi malzeme verilirse o gerekeni yapacaktır” dedi.

 

 

Yeşil-mavili taraftarlardan Ayhan ve Yusuf Yanık kardeşlerde, bu sezon takımdan başarı beklediklerini belirterek, taraftar olarak bu sezonda üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ve kombine biletlerini alarak takımlarına destek vereceklerini ilettiler.

Yanık kardeşler sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Bize düşen görev şehrimizin bir numaralı markası olan Rizespor’umuza destek olmak. Her sene olduğu gibi bu sezonda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz ve kombine kartımızı alarak takımımıza destek olacağız. Ligde son iki sezon çok stresli haftalar yaşadık. Cepte tansiyon, şeker ilacı ile maça gidiyoruz. Rahat bir maçımız yok. Bir uyarımızda Rizespor yönetimine olacak. Rize şehrinden ve taraftarlardan bu kadar kopuk olmasınlar. Bu taraftarı hor görmesinler. Şehirle iç içe olsunlar. Bizim düşüncemiz bu yönde” şeklinde konuştular.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın