Rizespor, İsrail Takımıyla Berabere Kaldı: 1-1

Atmaca'nın 11'i Belli Oldu:

 

 

 

Bu akşam oynanacak olan hazırlık maçında Ç.Rizespor'un 11'i belli oldu: Atmaca, İsrail temsilcisi MACCABİ HAİFA karşısında şu 11'le yeşil cimlerin üzerinde olacak.. İtandje, Orhan, Vıera, Godfrey, Robin, Ludovic, Murat, Deniz, Kwekue ve Mehmet Akyüz.. Karşılaşma 19:30'da başlayacak..

 

Kıvanç ve Ahmet İlhan'ın Durumu Maç Saatinde Belli Olacak..

 

Öte yandan iki gündür takımla ayrı çalışan Kıvanç ve Ahmet İlhan'ın durumu maç saatine belli olacak. Yeşil-mavili takımla birlikte idmana çıkan Senagallı stoper oyuncu Pape Diakhate ise bu maçın kadrosunda yer alıyor..

 

 

Rizespor Yine Umut Vermedi!

 

Atmaca 3. hazırlık maçında İsrail temsilcisi karşısında beraberliği son dakikalarda gelen penaltı atışı ile kurtarırken, oynanan futbol gelecek adına şu an için iyi sinyal vermedi..

 

Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor bugün Türkiye saati ile 19:30 oynadığı 3. hazırlık maçında İsrail, Ligat HaAl takımlarından Maccabi Haifa ile 1-1 berabere kaldı.

 

 

 

Yeşil-Mavililer, Avusturya kampının 12. gününde üçüncü hazırlık maçında Shechter’in attığı golle 1-0 Maccabi Haifa karşısında ilk yarıyı mağlup kapattı. İkinci yarıda üstünlüğü ele alan takımımız, 87. dakikada Deniz’in düşürülmesiyle kazanılan penaltı vuruşunda topun gerisine geçen Kweuke skoru 1-1 e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca  maç 1-1 sona erdi.

Çaykur Rizespor yarın yapacağı iki antrenmanla lig öncesi güç depolamaya devam edecek.  

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın