Rizespor, TFF'ye Servet Ödeyecek!

 

Değişen yabancı kuralı sonrası kulüplerin yabancı oyuncuların sayısına göre artan ücret ödemesi Ç.Rizespor'un kasasını vurdu.

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda kadrolarında 183 yabancı futbolcu bulunduran kulüpler, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) oluşturduğu "Yerli Futbolcu Teşvik Fonu''na, yaklaşık 64 milyon lira ödeme yapacak.

Ç.Rizespor 11 yabancı futbolcu ile  kasasından Futbol Federasyonu'na 3 milyon 500 lira ödeme yaptı.

Ligde an fazla ödemeyi ise Süper ligin yeni takımı Antalyaspor yaptı.

Spor Toto Süper Lig'de yabancı futbolcular için Futbol Federasyonu'na ödenen ücretler şöyle olurken, yeni statüye göre yabancı kaleci iki futbolcu yerine geçiyor:

 

 

Milli maçlar nedeniyle Lig’e verilen arada Çaykur Rizespor, Trabzonspor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma saat 18:00'de başlayacak.

 

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftası öncesi Milli maçlar nedeniyle Lig’e verilen arada Yeşil-Mavili ekip, Trabzonspor ile 5 Eylül Cumartesi günü, Çaykur Didi Stadyumunda saat 18:00’da hazırlık maçı yapacak. Bu maçın başlama saati daha önce 19:00 olarak açıklanmıştı.

Trabzonspor, Hopa'dan Rize'ye Gelecek!

Hopa'da yaşanan sel felaketi nedeniyle Trabzonspor takımı bu ilçeye cumartesi günü geçmiş olsun ziyaretinde bulunacak. Borda-mavili kafile Hopa ziyareti sonrası akşam Rize'de oynayacağı hazırlık maçına çıkacak.

BİLET FİYATLARI

Kale arkası: 5 TL

Maraton: 10 TL

VİP A-B: 20 TL

Misafir: 5 TL


ÖMENLİ HATIRLATMA: 3 Eylül Perşembe günü 16:00'dan itibaren Passolig bilet yükleme merkezlerinden ve passo.com.tr internet sitesi adresinden bilet satışı başlayacaktır.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın