Hasan Vezir O Takım İle Anlaştı!

RİZELİ TEKNİK DİREKTÖR HASAN VEZİR CİZRESPOR İLE ANLAŞTI

 

CİZRESPOR’DA HASAN VEZİR DÖNEMİ
- CİZRESPOR TEKNİK DİREKTÖR HASAN VEZİR İLE ANLAŞTI
- TEKNİK DİREKTÖR HASAN VEZİR:
- “BU ZOR DÖNEMDE CİZRESPOR’A GELMEKTEN ONUR VE GURUR DUYUYORUM”
- “CİZRE SPORU HAK ETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”

 

 

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Cizrespor, teknik direktör Hasan Vezir ile anlaştı. Vezir, Cizrespor’a gelmekten büyük onur ve gurur duyduğunu belirterek, takımı hak ettiği yere taşıyacaklarını kaydetti.
Spor Toto 3. Lig 1. grup takımlarından Cizrespor, ligde alınan kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Yahya Ünal ile yollarını ayırıp, Hasan Vezir ile anlaştı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzon gibi takımlarda top koşturan ve 14 kez milli formayı giyen Vezir’in futbolculuğunun yanında teknik direktörlükte de başarılı olduğunu belirten Cizrespor Kulübü Başkan Yardımcısı Halit Ürük, “Takımın başına Hasan Vezir’i getirmekten dolayı çok sevinçliyiz. Bilindiği üzere geçen sezon BAL'da şampiyon olarak profesyonel lige çıktık. Ancak ligin başlamasından bu yana ilçede yaşanan olaylardan dolayı sahamızda oynayamadık ve takımın gidişatı da iyi değildi. Bundan dolayı da takımda bir kan değişikliği yapmak istedik ve Hasan Vezir ile anlaştık. Bu anlamda yapılan bu kan değişikliğinin de takıma ve taraftarlara hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şampiyonluk hedefimizden sapmadık. Hedefimiz şampiyonluk ve bu hedef doğrultusunda gittiğimiz yere kadar gideceğiz” dedi.

“ONUR DUYUYORUM”

 

 


Havalimanından dinleneceği otele geçen Vezir ise Cizre’de olmaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirterek, “Bizler meslek olarak ayrım yapmadan Türkiye’nin her tarafında görev yapmak için eğitim aldık ve oradaki insanları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bizi bu göreve layık gören kulüp başkanına ve yönetime teşekkür ediyorum” diye konuştu.
15 yıldır teknik direktörlük yaptığını ifade eden Vezir, şunları kaydetti:
“Teknik adamlık sürem boyunca şampiyonluklarım da olmuştur. Kötü geçen sezonlarımda olmuştur ama gittiğim her takımda iyi bir sezon yaşamışımdır. Burada da inşallah o zirveyi yakalayacağız. Çünkü Cizrespor ile ilgili aldığımız ve bildiğimiz bilgilerin dışında takımda oynayan tanıdığımız futbolcularda var. Biz kendi aramızda konuşurken Cizrespor neden yukarılarda değil diye konuşuyorduk. Tabi bu terör olaylarından dolayı içeride oynamamamın sıkıntısını yaşadı. İnşallah bu olaylar durulur, içeride kendi seyircimiz ile bütünleşip Cizrespor’u layık olduğu yere getiririz. Herkes bir şekilde oynayan oynamayan, taraftarı, yönetimi, teknik adamı sorumluluk almak zorundadır. Çünkü Cizrespor’un bu dönemde buna ihtiyacı vardır. Biz de o niyetle geldik buraya inşallah Cizrespor’u iyi yerlere getireceğiz. Ama bir iki kişinin istemesi ile değil bütün herkes isteyecek bunu. Çünkü istemek ve inanmak başarının en önemli etkenidir. Bizde çok çalışacağız, futbolcularda çok çalışacak, taraftar destek verecek, yönetim destek verecek, halk bütünleşecek ve Cizrespor’u iyi yere getireceğiz inşallah.”

“TERÖR SPOR CAMİASINI İLGİLENDİRMİYOR”
Terörün spor camiasını ilgilendirmeyen bir mesele olduğunu da savunan Vezir, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Buraya gelmeden önce arkadaş ve akraba çevremin kafasında ister istemez soru işaretleri oldu. Ama benim için hiçbir zaman olmamıştır. Geçen sene Spor Bakanlı'ğının geliştirdiği proje kapsamında biz eski futbolcular, Hasan Şaş, Ali Gültiken, Hami Mandıralı, Semih Yuvakuran, Tanju Çolak ile birlikte bu bölgelere çok geldik. Bütün doğudaki il ve ilçeleri dolaştık. Gençlerle top oynadık, yemek yedik. Eski maçları izledik ve bunlardan da büyük bir keyif aldık. Çünkü ben doğunun insanını seviyorum, çünkü yürekli insanlardır. Biz de Karadenizli olduğumuz için ona benzetirim ve kendimi buralara yakın hissederim. Onun için buraya gelirken de hiçbir tereddüt yaşamadım. Şu zamana kadar hep terör olaylarını yaşadık. Terör her zaman olmuştur, ama terör olayları spor camiasını ilgilendirmeyen bir meseledir ve biz de o gözle bakıyoruz. Her taraf bizim memleketimiz ve her tarafta hizmet etmeye hazırız ve bundan sonrada olacaktır.”
Vezir, açıklamalarının ardından ayağının tozu ile Cizre Şehir Stadı’nda takımla ilk antrenmanına çıktı. Futbolcularla tanışan Vezir’e bir gurup taraftar, “Cizre seninle gurur duyuyor” tezahüratları yaparak, sevgi gösterisinde bulundu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın