İçerde Büyüklere Geçit Yok!

 

Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Ç.Rizespor, cumartesi akşamı kendi taraftarı önünde oynayacağı Trabzonspor derbi maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.

İçerde Büyüklere Geçit Yok!

Bu sezon iç sahada büyük takımlara mağlup olmayan yeşil-mavili takım komşusu Trabzonspor karşılaşması için hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdürüyor. Sakat oyuncular Eren ve İsmeal’in forma giyemeyeceği, Osmane Vıera ve Ludovic’in takımla birlikte çalışmalara katıldığı Ç.Rizespor’da bu sezon kendi taraftarı önünde Fenerbahçe ve G.Saray takımlarına karşı mağlubiyeti bulunmuyor.

Atmaca, Şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe takımı ile evinde 1-1 berabere kalırken bu maçta birde penaltı atışından yararlanamamıştı. Yeşil-mavili ekip bu sezon yine kendi sahasında unutulmayacak bir maçta G.Saray takımını uzatmalarda art arda bulduğu iki gol ile 4-3 geçmesini bilmişti.

Mersin’i Unutun!

Ç.Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, futbolcularından geçen hafta deplasmanda farklı mağlup oldukları Mersin idman Yurdu karşılaşmasını unutup, tamamen Trabzonspor karşılaşmasını düşünmelerini istiyor. Oyuncuları ile özel görüşmeler yapan deneyimli teknik adam Karaman;” Mersin maçını ve o maçın hakemini aklınızdan çıkarın. Önümüzde Trabzonspor maçı var ve bu maça odaklanın. Tamam o maçta direkleri dövdük, hakem kötü bir yönetim sergiledi ama bizde kötü bir oyun ortaya koyduk. İşte size fırsat ligin bitimine üç hafta var gösterin kendinizi, ilk devre takım olarak iyi bir yerde ligi tamamlamak istiyorsak bu üç maçtan maksimum puanlar almamız şart” dediği öğrenildi.

Etkisiz Kalanlar Kızağa Çekilecek!

Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında forma şansı verdiği bir çok oyuncu hayal kırıklığı yaratmıştı. Teknik patron Karaman, Trabzonspor maçında istediği verimi bir türlü alamadığı bazı oyuncuları yeniden yanına çekeceği öğrenildi. Sakatlıktan kurtulan takım kaptanı Osmane Vıera’nın yeniden defansın göbeğinde partneri Oboabona ile forma giyeceği, son kupa ve lig maçında ilk 11 şansını iyi kullanamayan Polonyalı Patrick’in ise dinleneceği ve yerini Sercan veya Ümit'e bırakacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu Kez Kaşar Değil, Taze Hakem Atandı!

 

 

Son Mersin Maçında çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Ç.Rizespor'u Güney'de "kör testere" ile bir güzel doğrayan deneyimli hakem İlker Meral'dan sonra MHK bu hafta oynanacak derbi maça genç hakem Ankara Bölgesinden Ali Palabıyık'ı atadı. Palabıyık bu sezon Rizespor'un içerde oynadığı ve 1-1 berabere biten Sivas maçında düdük çalarken, Trabzonspor'un ise bu sezon Beşiktaş ve Sivas deplasman maçlarında aldığı galibiyetlerde düdük çalmıştı.

ajans53 / spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın