Tabela Ayrı, Başkan Ayrı Konuşuyor!

Rize Emekliler Derneği Başkanı Recep Ali Devran son birkaç ay içinde üye sayısında 2500 artış olduğunu ve izdiham yaşandığını söyledi.

 Emeklilerin konut sahibi yapılacağının duyumumun ardından Rize Emekliler Derneğine yoğun ilgi arttı.

 

 

    Başbakan Ahmet Davutoğlu”nun seçim öncesinde Emeklileri konut sahibi yapacağız sözünün ardından Rize Emekliler Derneğine izdiham yaşanmaya başlandı.

    Rize Merkez Ekrem Orhon Apartmanında bulunan Rize Emekliler Derneğinde yoğun üye talebinde bulunulduğunu söyleyen Dernek Başkanı Recep Ali Devran “ Biz kimseye konut yapacağız demiyoruz. Başbakanımız 21.10.2015 tarihinde Ankara ”da ki Genel kurulumuza katıldı ve burada Emeklileri konut sahibi yapacağız sözünü verdi. Bizde Rize olarak konut sahibi olmayan 800 emeklimiz için Valiliğe yazı yazarak konut talebinde bulunduk, valilik bu yazımıza istinaden talebimizi TOKİ ye bildirdi” dedi.

       Üye sayısında patlama

 

 

Dernek başkanı Recep Ali Devran daha önce 4 bine yakın üyeleri bulunduğunu belirterek “ Son zamanlarda 2500 un üzerinde müracaat oldu, şu an üye sayımız 6500 i geçti, her geçen gün sayı artmakta ve yoğun bir talep var” dedi.

     Üye formu dolduran emeklilere seslenen Derman “ Biz kimseye sizi konut sahibi yapacağız demiyoruz. Başbakanımız açıkladı, bizim konut verme lüksümüz yok, biz sadece oluşacak listeyi valiliğe vereceğiz ve talebimizi ileteceğiz” dedi.

    24 TL Aidat

Dernek Başkanı Recep Ali Devran yıllık üye aidatı olarak kişi başı 24 TL aldıklarını belirterek “ Dernekler kanununda bu var, aldığımız aylık 2 TL nin 1 TL sini genel merkeze, 1 TL si ise bizim derneğimize kalmakta.” Dedi.

     Işıklı tabela

Emekliler Derneği panosunda yazılı tabelada “ Emeklilere 250 TL taksitle ev fırsatı ışıklı tabela dikkat çekerken Dernek binasında yoğun izdiham yaşanmakta.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın