Hikmet Karaman ;" Eleştirilerin Hepsi Doğru!"

Ç.Rizespor'un bu sezon yaptığı yabancı oyuncu transferleri büyük bir kesim tarafından eleştirilmişti. Konu hakkında net bir açıklama yapan deneyimli teknik adam Hikmet Karaman, eleştirilerin hepsi doğru" dedi.

 

 

 

İşte Hikmet hoca'nın özeleştiri yaptığı o açıklama:

Takımı geliştirmek için daha iyi oyuncu almak zorunda olduklarını ifade eden Hikmet Karaman, "Bir takımı takıma katkı yapacak oyuncuyu alarak geliştirirsin. Yabancı oyuncular konusunda birçok eleştirilerin olduğunu biliyorum. Bu yüzden gerçekçi olmalıyız. Çünkü eleştirilerin hepsi doğru. Hepsine hak veriyorum. Yabancıyı aldığın zaman ya oynayacak, ya da kulübeden oyuna girdiği zaman takıma katkı yapacak. Elbette bunun bekleme ve uyum süresi var. Ancak olmuyorsa da zarardan döneceksin. Sonra da teknik heyet ve yönetim olarak bir daha transferi yanlış yapmayacaksın. Bizde bunun için çalışıyoruz. Transferde hata yapma lüksümüz yok. Devre arasında takıma katkı sağlayacak oyuncular alacağız” şeklinde konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    resen

     28 Aralık 2015 22:52
         

    SAYIN CUMHUR BASKANIM RIZE BELEDIYESI IMAR MUDURLUGUNE BI SORARMISINIZ KENTSEL DONUSUM YASASINI BIR KANUNU UZERINE NASIL OLUYORDA RIZELI MUTEAHITLERDEN ZOR KULLANARAK YASAYA RAGMEN KORKU VE TEHDITLE MUAF OLDUKLARI O BUTUN HARÇ PARALARINI NASILDA TEHDITLE SONRADAN NEOLUR OLMAZ DIYEDE BAGIS YAPTI BAKBUZU CIKARARAK ALIYORMUS BI SORARMISINIZ ALLAH ASKINA USTUNE USTELIK BIRDE DEVLETIN KANUNU UZERINE ENCUMEN KARARI ALMISLAR BUNLAR PARALELIDE GECTIDE E NE DIYEYIM.

Yorum Yapın