ajans53 Antalya'da

 

 

Ç.Rizespor ikinci devre hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdürüyor.

Vira haber gazetesi spor müdürü ve ajans53.com Genel yayın yönetmeni Selim Denizalp, Ç.Rizespor'un Antalya kampını yakından takip ediyor.

Cumartesi gününden beri hazırlıklarını Antalya Belek'te sürdüren yeşil-mavili takım yoğun temposunu bugünde kesmedi.

Sabah erken saatlerde iki grup halinde Roland Koch nezaretinde dayanıklık testinden geçen yeşil-mavili oyuncular oldukça hırslı bir o kadar da yorucu bir çalışmayı geride bıraktılar.

Transferler Masaya Yatırıldı

Sabah erken saatlerde yapılan çalışmaya teknik direktör Hikmet Karaman katılmazken, dün kampa katılan Ç.Rizespor yönetim kurulu üyesi Koray Deniz ile devre arası yapılacak olan transferler konusunda bu ikilinin görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Ç.Rizespor'da öncelik Trabzonspor'da forma giyen oyuncu Marko Marin. Deneyimli teknik adam Alman oyuncunun  transferinin biran önce bitirilmesini istiyor. Yeşil-mavili ekip ayrıca devre arası dış transferde Mersin İdman Yurdu takımında forma giyen Nakoulma'yı kadrosuna katma istiyor. Atmaca, bu futbolcunun transferinde eski hocası Rıza Çalımbay'ın takımı Kasımpaş ile karşı karşıya geldi. Ç.Rizespor'un devre arası transferinde ayrıca, Bundesliga da forma giyen bir Alman stoper ve iki gurbetçi oyuncu yer alıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın