Rizespor Tartışıyor, Trabzonspor İşe Başladı!..

Ç.RİZESPOR'UNDA GÜNDEMİ OLAN FAKAT, BİR TÜRLÜ FALİYETE GEÇMEYEN SCOUT EKİBİ ÇALIŞMASINA TRABZONSPOR BAŞLIYOR..

TEKNİK DİREKTÖR HİKMET KARAMAN, BU KONU HAKKINDA DEFALARCA KURULMASI GEREK DEMİŞTİ..

 

 

 

TRABZONSPOR'DA SCOUT EKİBİ GÖREVİNE BAŞLIYOR
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, gelecek hafta scout ekibinin görevine başlayacağını bildirdi.
Trabzonspor yönetimi oyuncu transferlerinde yeni bir döneme giriyor. 50 yılda şampiyonluk hedefi koyan Karadeniz ekibi, bu hedef doğrultusunda ilk adımlarını atmaya başladı. Geçmişte yapılan transfer hatalarını yaşamamak adına Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu, 4-5 kişiden oluşan scout ekibini iş başına getiriyor.
Hollandalı scout Jan Van Staa'ı göreve getirmeye hazırlanan bordo-mavili kulüpte oyuncu transferleri ve gönderilmesi planlanan isimler Hollandalı scout oluşturacağı ekipten sorulacak. Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanacak olan Galatasaray maç günü İstanbul'da bir araya gelecek olan bordo-mavili yönetim yapacağı toplantıyla scout ekibini resmen göreve başlatması bekleniyor.
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, scout ekibinin gelecek hafta göreve başlayacağını kendisine ait Twitter hesabından paylaştı. Usta, yaptığı açıklamad, "Haftaya scout ekibi başlıyor. 4-5 kişiyle başlayıp 10 kişiye ulaşacak kadromuzla gelecek inşası için pazar günü YK'da karar zamanı. Bundan böyle tüm oyuncu önerileri için doğru adres scout ekibimiz olacak. Oyuncu kararları için ince eleyip sık dokuma dönemi başlıyor" ifadelerini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    rizelii

     19 Şubat 2016 14:45
         

    rızespordada var scout ekıbı ama kımler oldugunu bılsenız gulersınız :)  bızım ekıp iddaa oynamakla gecırıyo ama vaktını :) 

Yorum Yapın