Bu Cepte Kredi Bitmez !

 

 

İkinci devre oynanan beş maç sonunda 14 puan kaybederek, sadece bir puan çıkartabilen Hikmet Karaman'ın futbolcuları, Kasımpaşa galibiyeti ile ligde rahat bir nefes alırken, hocalarının cebinde tükenen krediye üç puanlık yeni bir yükleme yapmış oldular.

"Yetersiz Bakiye Vardı"

Antalya deplasman maçı sonrası kulüp Başkanı Metin Kalkavan, yaptığı açıklamada, ilk devre toplanan kredi'den kullanmaya devam ediyoruz demişti. Kalkavan, kredinin sonuna geldiklerini ve biran önce ligde galibiyet alarak, rahat bir nefes almamız gerektiğini vurgulamıştı.

Kasımpaşa maçında idaele yakın bir kadro çıkaran deneyimli teknik adam Karaman, maç boyunca bir dakika oturmayarak, takımını ayakta yönetti. Hemen hemen her pozisyonda saha içine direktifler yağdıran tecrübeli çalıştırıcı, maçın son bölümünde defansıın en gerisinde yer alan Osmane Vıera'nın ani kontrağa çıkmasına ;" Osman, Osman geriye geriye" diyerek, deneyimli oyuncusuna önce kendi işini dön, çağrısını yapmıştı.

 

 

Kupa Kredisi 'de Var!

Öte yandan yarın akşam Rize'de oynanacak olan kupa rövanş maçı öncesi Ç.Rizespor ilk maçta Ziraat'tan çektiği krediye güveniyor.

Başakşehir takımını deplasmanda net bir skor ile 2 -0 geçen yeşil-mavili oyuncular , yarın akşam oynanacak olan rövanş maçına çok ciddi bakıyorlar.

Teknik patron Hikmet Karaman, Başakşehir maçının sadece ilk 90 dakikasını bitirdiklerini belirterek;" Bu maç 0 -0 yeniden başlayacak. Biz işin farkındayız, Başakşehir takımı güçlü bir ekip. Onlarda Avrupa yolunda varını, yoğunu ortaya koyacaklar. Yarın akşam bizi sıkı bir maç bekliyor. Taraftarımız yanımızda olsun" demişti.

ajans53 / spor merkezi


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın