Karaman ve Özat Birlikte Basın Toplantısı Düzenledi

 

 

ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, 2-0 kazandıkları Mersin İdmanyurdu maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi. 

Ligin ikinci yarısında şansızlıklar yaşadıklarını dile getiren Hikmet Karaman,  Kweuke ve Eren gibi etkili oyuncularından yoksun kalmalarının kendilerini zorlu duruma düşürdüğünü söyledi. Torku Konyaspor maçını kaybetmeleri ile düşme hattındaki takımların hedefi haline geldikleri bir ortamda Mersin İdmanyurdu maçına çıktıklarını ifade eden Karaman “Bu maça daha öncede çok rahat çıkabilirdik. Ama şansızlıklarımız oldu. Her şeye rağmen önemli bir 3 puan aldık. Rakibin eksik olması oyunda 90 dakika boyunca üstün olmamızı sağladı. Bu galibiyeti sindirelim gerekli değerlendirmeleri yaparız.” dedi.

KARAMAN KONUŞURKEN ÜMİT ÖZAT İÇERİ GİRDİ

 

 

Hikmet Karaman’ın soruları yanıtladığı sırada Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Ümit Özat basın toplantısı salonuna girdi, Karaman’ın yanına oturdu. Ümit Özat’ın yaşadıklarını kendisinin de yaşadığı dönemler olduğunu hatırlatan Karaman “Paranın olmadığı, oyuncuların antrenmana çıkmadığı dönemler odlu. Ümit Hocanın Samsun’da ardından Mersin’de geldikten sonra oynattığı futboldan dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hocamızın Allah yolunu açık etsin. Televizyonda program yaptığı bir dönemde kavga ettik. Sonra özür diledim. Benim ne düşündüğümü ona anlattım ve bana hak verdi. Çok iyi arkadaş olduk. Futbol bilgisi çoktur. Kendisine çok inanıyor ve güveniyorum.” dedi.

ÜMİT ÖZAT’TAN KARAMAN’A ÖVGÜ

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Ümit Özat, Hikmet Karaman’ın futbol aşığı olduğunu belirterek “Kendisi futbol manyağıdır. Futbolu çok seviyor. Çalışmayı ve kendisini yenilemeyi çok seviyor. Kendinizi yenileyemezsiniz bu çarkın içerisinde kalamazsınız. Konya ve Rize bir antrenör başarısıdır. Kweuke ve Eren olsaydı Rize takımı 45-50 puanda olurdu.” dedi.

ÜMİT ÖZAT TAKIMA VEDA ETTİ

Futbol emekçisi olduğunu ifade eden Ümit Özat “Bir şeyler yapmaya çalıştık. 3 maç 7 puan aldığımız dönemde Kayseri ile aramızda 3 puan kaldığı dönemde maddi ve manevi birlikteliği sağlayabilseydik daha iyi yerlerde olabilirdik. Oyuncularımla vedalaştım. Son 3 maçta onlarla olmak isterdim, dağılmasınlar diye. Ancak önümüzdeki yıl getirecekleri hoca en azından belki 3 maç takımı görür. Eksikleri görür ve istediği mevkilere oyuncu alır. Böyle bir karar aldık. Oyunculara 3 gün izin verdim. Yönetim kalan son 3 maçta sen takımın başında sahaya çık derlerse benim için sorun değil. Herkese teşekküre diyorum. Benim için güzel bir tecrübe oldu. Benden yana hakkım helal olsun. Onların da varsa haklarını helal etsin.”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın