Rize Sağlık Kompleksi açılıyor

Rize Sağlık Kompleksi açılıyor

 

 

Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, Rize Sağlık Kompleksi'nin hizmete açılacağını bildirdi.

Tepe, yaptığı yazılı açıklamada, Paşakuyu Mahallesi Dalyan mevkisindeki kompleksin yapımının tamamlandığını anlatarak, çağın gereklerine uygun, son derece modern bir mimariye sahip binada teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığını belirtti.

Kompleks bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Ana Çocuk Sağlığı Merkezi ve Halk Sağlığı Laboratuvarının bulunduğuna dikkat çeken Tepe, kompleksin hizmete alınmasıyla fiziksel mekan anlamında Rize'deki sağlık hizmeti ihtiyacının büyük kısmını en modern biçimde karşılamış olacaklarını aktardı.

Tepe, kompleksin 30 Mayıs 2016 Pazartesi hizmete gireceğini belirterek, "Bu tarihten itibaren özellikle Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine başvuracak hastaların eski merkezimizin yerine yeni binadaki merkeze başvurması gerekmektedir." ifadesini kullandı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mustafa bostan

     27 Mayıs 2016 11:01
         

    emeği geçenlere teşekkür ederiz rizeme hizmet ülkeye hizmettir çok eksiğimiz var inşanlah rizem layıkolduğu hizmetleri alır

Yorum Yapın