Karal’dan Yavaşi ve Çakmakçı’ya Tebrik Ziyareti

Karal’dan Yavaşi ve Çakmakçı’ya Tebrik Ziyareti

 

 

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal  Kredi Yurtlar Kurumu Rize İl Müdürlüğüne atanan  Necmettin  Yavaşi ve Rize Serbest  Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası  Başkanı  seçilen Ali  Fuat  Çakmakçı’yı  ziyaret ederek  tebrik etti.

Milletvekili Karal, ilk olarak  Kredi  yurtlar müdürlüğüne atanan  Necmettin  Yavaşi’yi ziyaret etti. Karal’a AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Savaş Tabak, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Derepazarı Belediye Başkanı Yakup Samangül de eşlik etti.

Karal ,Necmettin  Yavaşi’nin uzun yıllar öğretmenler evinde başarılı çalışmalar yaparak görevini layıkıyla yerine getirdiğini ifade etti. Yeni görevinde de aynı azim ve özveriyle çalışacağına inandığını belirterek kendisine başarılar diledi.

Kredi Yurtlar Kurumu Rize İl Müdürü Yavaşi  de Karal  ve beraberindekilere nazik  ziyaretlerinden dolayı  duyduğu memnuniyeti  dile getirerek  teşekkürlerini iletti.

 

 

Karal, daha sonra  RSMMM Odasını ziyaret ederek  yeni  Başkan Ali  Fuat Çakmak’çı ve yönetimiyle bir  araya geldi.  Burada Karal’a  İl  başkan  vekili İshak  Alim ve İl  başkan  yardımcısı  Murat Artan eşlik etti. Karal  Çakmakçı ve yönetimini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

RSMMM odası başkanı Ali Fuat Çakmakçı da Karal  ve beraberindekilere  ziyaretlerinden  dolayı  teşekkür ederek duyduğu  memnuniyeti  dile getirdi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    ezilen müstahsil

     7 Haziran 2016 10:03
         

    sayın kral değerli vekilim ben müstahsil yaş çay üreticisiyım sizlerin ve partı organlarınızın uyguladığı hatalı ve yanlış siyası öteriteniz nedeniyle emeğimi alınterimi özel sektöre peşkeş çekilmiştır alınterim yok edildi 1447 TL ye yandaşınız olan bir özel çay fabrikası sömürdü nedeni sizlerin yanlış yaş çay politikanızdır çaykurdakı kotalarım boş kaldı hakkımı helal etmiyorum allah vekilimolsun .

Yorum Yapın