Rizespor'da Transferde Son Durum Ne ?

 

 

Kadrosuna Özgür Çek, Recep Niyaz ve Iraklı Ali Husni Faisal'ı katan, Slovak oyuncu Matic Fink ile her konuda el sıkışıp beklemeye konulan ÇAYKUR Rizespor'da transferde kısa bir balayı dönemi sonrası tahta yeniden açılıyor.

Bayram Öncesi 3 İsim İmzalayacak!

Hedef Faslı Oyuncu!

Yeşi-mavili takım önümüzdeki hafta Faslı orta saha oyuncusu ile sözleşme imzalayacak. Fas ligi Rabat takımı orta saha oyuncusu ( 92 doğumlu ön libero oynuyor ) ile her konuda anlaşmaya varan ÇAYKUR Rizespor'un bir diğer transferi ise Avusturya liginden olacak. Avusturya liginin köklü takımlarından birinde forma giyen milli oyuncu ile el sıkışan yönetim, bu futbolcuyuda haftaya İstanbul'a getirip, imza attıracağı öğrenildi.

Öte yandan stoper konusunda teknik direktör Hikmet Karaman Almanya ligini tercih etti.

İki Alman stoperi listesine alan deneyimli çalıştırıcı, bu mevkide hata yapmak istemiyor.

Oscar Scarione ne durumda?

ÇAYKUR Rizespor'un gündeminde Arjantinli oyuncu Scarione'nin son durumunu ajans53 spor merkezi öğrendi.

Buna göre Tangocu tatilini geçirdiği Arjantin'de tatilini bir hafta daha uzattı. Arjantinli oyuncu Scarione, ayın 22'sinde İstanbul'da olacaktı. Hanımının erkek kardeşinin rahatsızlığı nedeniyle tatilini bir hafta daha uzatma kararı alan Arajnatinli oyuncu Scarione, haftaya Türkiye'ye döneceği öğrenildi. Teknik direktör Hikmet Karaman, Arjantinli oyuncu için son kez bekleme kararı aldığı öğrenildi. Yeşil - Mavili takımda Arjantinli 10 numaranın yedeği olarak Faslı Asiati ve Arnavut Sadıku hazır kıta olarak bekliyorlar.

İzzet Haber Gönderdi!

Geçtiğimiz Yıllarda G.Saray takımına transfer olan Bosna'lı oyuncu İzzet Hajrovic, menejeri aracılığı ile ÇAYKUR Rizespor kulübüne haber gönderdi. Kanat ve forvet arkası oynayan Hajrovic, G.Saray takımını yarı yolda bırakıp Alman Werder Bremen takımına gitmişti. Bu sezon kiralık olarak İspanyol Bask bölgesi takımına gönderilen Bosnalı oyuncu İzzet, Eıbar takımında fazla süre alamamıştı.

Werder Bremen'ın arka bahçesi Rizespor !..

Öte yandan son yıllarda ÇAYKUR Rizespor, Alman Bundesliga temsilcisi Werder Bremen ile çok iyi bir köprü kurdu. Yeşil - Mavili takım son iki sezonda Alman temsilcisi yeşil-beyazlı ekipten Ludovic Obraniak ve Cedric Makiadi'yi renklerine katmıştı. Bosnalı forvet oyuncusu İzzet Hajrovic'i Rizespor'a kiralamak isteyen Werder Bremen takımı geçen hafta bu oyuncunun menejerini kulübe çağırmış ve oyuncuyu Rizespor'a yönlendirmişti.

Karaca Almanya'da Irak Pazarına Göz Atıyor!

Öte yandan transfer konusunda son haberimiz Almanya'dan..

Teknik kadroya dahil olan Rizeli teknik adam M.Ali Karaca bu hafta Almanya'ya giderek Rizespor'un genç yıldız adaylarını bir kez daha mercek altına aldı.

Karaca, yeşil-mavili takıma imza atan Iraklı Husni Faisal ve gündeme gelip beklemeye alınan Tariq ikilisini takip ediyor. Irak takımının Almanya'da devam eden turnuvaya katıldığı bu turnuvada bir çok genç yıldız ve gurbetçi oyuncuların boy gösterdiği biliniyor.

SELİM DENİZALP

"Lütfen defalarca yazdım özelden transfer sormayın. Günde 200 den fazla insana özelden cevap yazamam, biraz anlayışlı olun sevgili Rizesporlular. Anlık, ciddi , haber değeri olan transfer gelişmelerini ajans53'den ve Vira Haber gazetesinden öğreniyorsunuz. Birde emeğe saygılı olun hak kalır.. ha birinin cebinden parasını çaldın ha emeğini çaldın.. Evine ramazan günü para getiren gazetelerde çalışan meslektaşlar? Benim Özel haberleri alıp gazetelerinize kullanıyorsunuz ve bu durum yıllardan beri böyle bu haktır. Benim anam ağlıyor eli yere telefon açıyor, yurt içi yurt dışı bir çok görüşme yapıyor, doğru bildiklerimi habere döküyorum. Sizler iki dakada kopyalayıp hazır haberi alıyorsunuz ve birde evinize ekmek getiriyorsunuz çoluk çocuk o ekmekten yiyor!.. Özellikle Trabzon basını! Patronlarınıza söyleyin, hak yiyorsunuz üç kuruş az kazansınlar !... Benim Haberlerimi almayın, gazetelerinizde yayınlamayın"

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Mehmet

     25 Haziran 2016 17:40
         

                 &
    nbsp;   Kombine satışlarından haber yok .

     

Yorum Yapın