Karal Afet Sonrası Çalışmaları Yerine İnceledi

Karal  Afet  Sonrası Çalışmaları Yerine İnceledi

 

 

AK Parti Rize milletvekili Hasan Karal Büyükköy beldesindeki afet çalışmalarını inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Karal şiddetli yağmur sonrası afet yaşanan Büyükköy beldesine gidere çalışmaları yerinde inceledi. Karal’a incelemeler sırasında il yönetim kurulu üyeleri, Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Çayeli Belediye Başkanı Atilla Esmen, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Küğlünkoğlu ve Afad Müdür Şakir  Kurk eşlik etti.

Milletvekili Karal ilk olarak belediyeyi ziyaret ederek oluşan hasar ve afet sonrasında yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Karal daha sonra berberindekilerle birlikte afet yaşanan bölgelere giderek çalışmaları yerinde inceledi. Belediye başkanı Mustafa Külünkoğlu ve Afad müdürü Şakir Kurk’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Karal, “Rize’mizin yoğun yağış alan bir bölge olması nedeniyle her an bu tür afetlerle karşı karşıya kalabiliyoruz.  Buyüköy’deki afet sonrası gerekli müdahaleler yapıldı. Hasar tespit çalışmaları da devam ediyor. Devletimiz tüm bu oluşan hasarı en kısa sürede onaracak güçtedir. İlgi kurumlarımız olay yerine çalışmalarına devam ediyor. Bu arada bir evladımızın hayatını kaybetmesi ise bizleri son derece üzmüş durumdadır.” Dedi.

Karal İncelemelerin ardından heyelanda hayatını kaybeden Şevval Pehlivanı’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulundu. Karal her zaman acılı ailenin yanlarında olacaklarını söyledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın