RİZELİLER KAHRAMANLARIYLA BULUŞTU

RİZELİLER KAHRAMANLARIYLA BULUŞTU

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen “İçimizdeki Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlatıyorlar” adlı programda Rizeliler 15 Temmuz gazileriyle buluştu.

Programa Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz’un Rizeli Gazilerinden olan Yusuf Özgün, Yusuf Ak, Ahmet Yasin Kasarcı ve Ayla Kasarcı darbe girişiminin olduğu gece yaşadıklarını katılımcılara aktardı.

15 Temmuz 2016 Cuma gecesi ülkemizde meydana gelen darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa dökülen vatandaşların o an yaşadıkları; tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını katılımcılarla paylaşıldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın