Özgür Çek;" Bahanelere Sığınmak İstemiyoruz"

 

 

Çaykur Rizespor’lu Özgür Çek, Ligde bundan önce oynadıkları birçok maçtan hak ettikleri puanları alamadıklarını ifade ederek;” Çok üstün oynayıp, kazanamadığımız maçlar oldu. Geçmişe ve bahanelerin arkasına da sığınmak istemiyoruz, çünkü çok kritik haftalara girdik. Geçen hafta Antalyaspor maçı öncesi rakiplerin kaybetmesi bizim için büyük avantajdı ama maalesef biz değerlendiremedik. Bu hafta sonu oynayacağımız Gençlerbirliği maçı zor deplasman maçı ama onları yenebilecek güce sahibiz, bu maçı alıp ligin milli arasına iyi ve moralli girmek istiyoruz” dedi.

 

 

Süleyman Forma İstiyor

Kasımpaşa ile oynanan kupa maçında sakatlanarak takımdan uzak kalan gurbetçi oyuncu Süleyman Koç, sakatlığını atlatması ardından bireysel çalışmalarını da tamamlayarak hocası Hikmet Karaman’dan Gençlerbirliği maçında görev istedi.

Yeşil – mavili takıma devre arası transferinde sürpriz bir şekilde dahil olan yetenekli kanat oyuncusu Kasımpaşa kupa grup maçında şansız bir sakatlık yaşamış ve sahalardan uzun bir süre ayrı kalmıştı.

Gençlerbirliği deplasman maçı öncesi kart cezalısı konumunda yer alan Kweuke’nin yokluğunda santrafor bölgesine Edonwonyi’yi oynatacak olan teknik direktör Hikmet Karaman, bu futbolcunun boşalttığı kanat bölgesine ise sakatlıktan çıkan ve hazır olan Süleyman’ı oynatmayı planlıyor.

Başkent Hikmet Hocaya Yarıyor!

Çaykur Rizespor’un başında çıktığı üç Ankara deplasman maçından 3 galibiyetle dönen yeşil – mavili takım teknik direktörü Hikmet Karaman, Pazar günü Başkent’te çok zorlu bir sınava daha verecek.

Ligde haftalardır puan alamayan yeşil – mavili ekip, Gençlerbirliği maçını kurutuluş maçı olarak belirledi. Atmaca’da tüm gözler Gençlerbirliği maçına çevrilirken, deneyimli teknik adam son üç sezon içinde oynadığı üç Ankara deplasmanından 9 puan çıkarmayı bilmişti.

Önceki sezon Gençlerbirliği deplasman maçını Sercan Kaya ve Obranıak’ın attığı gollerle 2 – 0 kazanmasını bilen yeşil – mavili takım, geçen sezonun ilk hafta maçında da rakibini Kweuke ve Ahmet İlhan’ın golleri ile 3 – 2 mağlup etmişti. Çaykur Rizespor’un bir başka Ankara galibiyeti ise geçen sezon Osmanlıspor karşısında gelmiş, maçın son dakikaları içinde Kweuke’nin golü ile Osmanlı takımını deplasmanda 1 – 0 mağlup etmişti.

Öte yandan yeşil - mavili takım bugün yaptığı çalışma ile Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Rizespor'da Oboabona, Nosa ve Oğulcan Çağlayan takımdan ayrı çalışan isimler oldu.

AJANS53/ SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın