Yastık yerine piknik tüpü kullanıyor

Çöp evde yaşamaya çalışıyor
- Rize'nin Dörtyol köyünde yaşayan 45 yaşındaki Bülent Karabulut, ailesinden kalan harabe evde yıllardır yaşam mücadelesi veriyor

 

 

Rize’nin Dörtyol köyünde yaşayan 45 yaşındaki Bülent Karabulut, ailesinden kalan harabe evde yıllardır yaşam mücadelesi veriyor.
Derebaşı mahallesinde çöp evi andıran evde yaşayan ve bir gözünü kuru sıkı tabancanın mermisinin isabet etmesi nedeniyle kaybeden Karabulut, gözünün üzerine yapıştırdığı bantla geziyor. Ailesinin hiçbir ferdi yaşamayan ve evinin her yeri demir yığınları ile dolu olan Karabulut'un evinde yaklaşık 5 tona yakın atık malzeme bulunduğu tahmin ediliyor.

Yastık yerine piknik tüpü kullanıyor

 

 
Yatak odasında bir yastığı bile olmayan ve bir piknik tüpünü yastık olarak kullanan Karabulut "Benim bu hale gelmem tamamen yoksulluktan. Tutunacak hiçbir dalım yok, ailem yok, gidecek bir yerim yok. Parasızlık beni bu hale soktu. Çarşıda pazarda bulduğum eşyaları buraya alıp getiriyorum. Farkındayım burası düzensiz lakin yapım bu. Evlenmeyi bir dönem düşündüm ama parasızlıktan o da olmadı. Yardımseverlerin yardımına muhtacım" diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Selcuk

     10 Mayıs 2017 17:11
         

    Ya bunu okuyan insanlar diyecekki bu koyde insan yokmu.yanlis anlasilmasin bulentin her ihtiyaci calismis oldugu fabrika ve bazi koyluler tarafindan karsilanmaktadir.fakat ornegin bulente yatak aldiniz onda yatmaz gene o demir yatakta yatar.etrafli odun dolu olmasina karsi cerceveleri yakar.bi acayip bulent iste.iyi insan hayatin tokatini tam yemis allah yardimcisi olsun

  2. 0 0
    {usertitle}

    Murat Hocaoğlu

     10 Mayıs 2017 21:28
         

    Bülenti Önce Psikoloğa..Sonra Hastaneye...

Yorum Yapın