Şehit Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Rize'ye Geldi

Rizeli şehit uzman çavuş Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Rize'ye gönderilmek üzere askeri uçakla Trabzon'a getirildi

 

 

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan beldesi Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasına dün PKK'lı teröristin bombalı araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi Diyarbakır'dan askeri uçakla Trabzon'a getirildi.

 

Batman'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Bekirhan Beldesi Jandarma Karakolu önündeki kontrol noktasına dün PKK'lı teröristin bombalı araçla düzenlediği saldırıda ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun cenazesi, Diyarbakır'da düzenlenen törenle, toprağa verilmek üzere memleketi Rize'ye uğurlandı. Tören sırasında Fazlıoğlu'nun annesi oğlunun acısına daha fazla dayanamayıp feryat etti. Uzman Çavuş Soner Fazlıoğlu'nun annesini güvenlik güçleri teselli etti.


Rize'nin Kendirli beldesinde ikindi namazı sonrasında toprağa verilecek şehidin naaşı askeri uçaktan törenle indirilirken, Uzman Çavuş Fazlıoğlu'nun anne ve babası da aynı uçakla Trabzon'a geldi. Şehidin cenazesini havalimanında Trabzon Valisi Yücel Yavuz ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş'ın yanı sıra askeri ve mülki erkan karşıladı. Karşılamanın ardından şehidin cenazesi Kendirli Belediyesi'ne ait ambulansla baba ocağına doğru yola çıktı.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın