RİZE'DEKİ TRAFİK KAZALARI MOBESE KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI

 

Rize'deki trafik kazaları MOBESE' kameralarına yansıdı


 İl Emniyet Müdürlüğü, kentte çeşitli tarihlerde meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri, basın mensuplarıyla paylaştı


 Rize Emniyet Müdürlüğü, kentte çeşitli tarihlerde meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarına ilişkin görüntüleri, basın mensuplarıyla paylaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü, trafik kazalarına dikkati çekmek için çeşitli tarihlerde meydana gelen yaralamalı ve hasarlı trafik kazalarının MOBESE görüntülerini basın mensuplarına dağıttı.

Söz konusu görüntülerde, Rize'den Artvin istikametine giden bir otomobilin, sol taraftaki bariyerlere, ardından da Rize şehir merkezi tabelasına çarptığı görülüyor. Bir başka kazada ise ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde bir kamyonet bariyerlere çarpıyor.

Görüntülerde ayrıca, Menderes Bulvarı'nda bir kamyonetin minibüsü solladıktan sonra karşı yönden gelen kamyonete, ardından başka bir kamyonete çarptığı görülüyor.

İslampaşa Kavşağı'nda yaşanan kazada ise bir ambulansın çarptığı otomobilin sürüklenme anı görüntülerde yer alıyor.

Ziraat yokuşundaki kazada, otomobilin yol kenarındaki yayaya çarpma anının yer aldığı görüntülerde, kavşaklarda aşırı hız yapan sürücüler de kameralarca kaydedildi.

Söz konusu görüntülerde Rize Valiliği önünde, aşırı hızla gelen bir otomobilin yayaya çarpma anı görülüyor.

Kazaya karışıp kaçan ve sonra yakalanan sürücü ile modifiyeli araç sürücüsünün ceza tepkisi, bir polisin yaka kamerası tarafından kaydedildi.

Yetkililer, kazaların büyük çoğunluğunun aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiğini belirterek, sürücü ve yayaları daha dikkatli ve duyarlı davranmaya davet etti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın