Rize'de İşgalcilere 15 Günlük Süre Verildi

“BELEDİYE ESNAF EL ELE, KALDIRIMLAR HAK SAHİPLERİNE” DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

 

 
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap belediye meclis üyeleriyle birlikte, başlatılmış olan “Belediye Esnaf El Ele Kaldırımlar Hak Sahiplerine” projesi için değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantıda, projenin 15’inci gününde 1. bölge olarak belirlenen otogar ile Çaykur arasındaki bölgenin çalışmalarının yapıldığı, toplam bin 429 işyeri ziyaretinde 932 işyerinde işgaliye belirlendiği, bu gün itibariyle bu işgallerin yüzde 95’inde hiçbir cezai işlem yapmaya gerek kalmadan halkın ve esnafın da desteği ile sonuç alındığı, kalan yüzde 5’lik işgallerde ise görüşme ve takiplerin devam ettiği, fiziki şartların yerine getirilmesi için işgal yapanlara 15 günlük ek süre verildiği belirtildi.
Toplantıda ayrıca, yarından itibaren 2. bölge olarak belirlenen otogar ve üniversite kampüsü arası olan bölgede bilgilendirme çalışmalarının başlayacağı ifade edildi.
Belediye Başkanı Kasap değerlendirme toplantısında, daha güzel bir Rize için vatandaşların ve esnafın projeye vermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerini bildirdi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın