KAMERALARI HESAP ETMEDİ...

Rize’de Atatürk Caddesindeki dükkanda hırsızlık yaptıktan sonra alt cadde olan Cumhuriyet Caddesine inerek izini kaybettirmek için önce buradan ticari taksi ile Pazar ilçesine gitti. Burada ticari taksiden inen Gürcü vatandaş daha sonra bir başka ticari taksi ile Çayeli ilçesine dönüş yaparak birden çok araç değiştirip izini kaybettirmek istedi.

 

 


Ancak, Gürcü hırsızın tüm bu iz kaybettirmek isteği ve çalışmaları Rize İl Emniyet Müdürlüğünün titiz ve başarılı çalışmaları sonrasında MOBESE kayıtları da teker teker incelenerek deşifre edildi ve Çayeli ilçesinde Gürcü vatandaşların kaldığı evlere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda şüpheli Romanı T. (35)’nin yakalandığı evde Gürcistan vatandaşı olan; Ramaz D. (43), Valeri K. (43), Georgı R. (30), Mamuka B. (35) isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş ve bu şahısların yapılan kontrollerinde Valeri K.(43)’nın Hopa (Kapatılan) Sulh Ceza Mahkemesince Hırsızlık suçundan arandığı, diğer 3 şahsın ise vize ihlalinin olduğu tespit edildiğinden Vize ihlali olan 3 şahıs sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Arnması bulunan Valeri K. (43) ise gerekli işlemler için gözaltına alındı.

 

 


Romanı T. (35) ise gözaltına alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi..


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın