Vali Bektaş'tan Yeni Yıl Mesajı

YENİ YIL MESAJI


Geride bıraktığımız 2017 yılı içerisinde, Rize’de birçok alanda sayısız atılım gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda Türkiye’nin kendisine hedef koyduğu 2023 kalkınma ve büyüme hedeflerinin istikrarı konusunda Rize’nin ve Rizelinin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini memnuniyetle ifade edebilirim.
Hiçbir başarı, üzerine koymadığımız sürece kalıcı olamaz. Yeni ve daha büyük başarılar elde edebilmek için hepimizin milli heyecan ve ruhla daha çok çalışması gerekmektedir.
Bizler de bu düşünceden yola çıkarak ve ülke olarak geleceğe güvenle bakabilmenin ancak iyi eğitim almış gençlerle mümkün olacağına inanarak, Rize’de “Kodlama ve Dyned Proje”lerini uygulamaya koyduk. Yerel dinamiklerin de projemize sahip çıkmasıyla çok iyi sonuçlar elde ettik ve ediyoruz.
Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Irak’ta, Suriye’de ve Müslümanların ilk Kıblesi Kudüs’te gerçekleştirilmeye çalışılan oyunlar, hepimizin malumu. Ne mutlu ki biz milletçe birlik ve beraberlik içerisinde, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olarak ve geleceğe daha bir güvenle bakarak yeni bir yıla daha giriyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın tüm insanlığa, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, Rizeli hemşerilerimin, Rize’de görev yapmakta olan kamu ve özel sektör çalışanlarının, kolluk görevlilerimizin ve basın mensuplarının yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Erdoğan BEKTAŞ
Rize Valisi
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın