TCG YILDIRIM (F-243) RİZE LİMANINI ZİYARET ETTİ

TCG YILDIRIM (F-243) RİZE LİMANINI ZİYARET ETTİ


TCG YILDIRIM (F-243) Gemisi 10 yıl aradan sonra Rize Limanı’nı tekrar ziyaret etti.
Karadeniz Uyum Harekatı (KUH) kapsamında Rize Limanını ziyaret eden TCG YILDIRIM (F-243) Gemi Komutanı Deniz Yarbay Bülent Ceylan, beraberinde Deniz Yüzbaşı İlhan Çavdar ile birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı Makamında ziyaret etti.
Gemi Komutanı Deniz Yarbay Ceylan, Karadeniz de icra edilen Uyum Harekatı kapsamında Rize Limanı’nı ziyaret ettiklerini belirterek; “ TCG YILDIRIM, en son 2007 yılında Rize Limanı’nı ziyaret etmişti. 10 yıl aradan sonra Rize’de bulunmak beni ve tüm gemi personelini mutlu etti” dedi ve ziyaret anısına Vali Bektaş’a şapka hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Bektaş, “Türkiye'nin konumu gereği önemi, her geçen gün daha da artan bir ülke. Türk Deniz Kuvvetleri, sahip olduğu yüksek nitelikli insan gücü ve modern deniz kuvveti ile Türk Haklı için her zaman haklı bir gurur kaynağı olmuştur” dedi ve Afrin Operasyonunda görev alan tüm Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına başarı dileklerinde bulundu.
Öğleden sonra da Vali Bektaş’ın iadeyi ziyarette bulunduğu TCG YILDIRIM (F-243) gemisi 29 Ocak 2018 Pazartesi gününe kadar Rize Limanında kalacak ve günün belli saatlerinde vatandaşları ziyaretine açılacak.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın