OPERASYONA KATILAN MEHMETÇİĞİN ÇAY’LARI RİZE’DEN

OPERASYONA KATILAN MEHMETÇİĞİN ÇAY’LARI RİZE’DEN


Rize Belediyesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’e yönelik başlatmış olduğu harekatta canları pahasına mücadele veren Mehmetçiğimize Rize’ Çayı gönderildi.
Çay’ın Başkenti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize’de, Afrin’de mücadele veren Mehmetçiğe her gün dualar ediliyor. Yapılan Duaların yanı sıra Rize Belediyesi tarafından destek ve motivasyon amaçlı askerlerimize gönderilen Rize Çayı ilimizden yola çıktı.
Rize Belediyesi öncülüğünde “Afrin’de Kahramanca Çarpışan Mehmetçiğimizin İçlerini Isıtacak Çay’lar ve Kalbi Dua’lar” yazısıyla paketlenen Çay’lar yapılan basın açıklamasıyla dualar eşliğinde yola çıktı.
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap başta olmak üzere yardımcıları Saffet Kopuz ve Coşkun Yeğen, Meclis Başkan Vekili Sultan Yılmaz’ın katılımlarıyla gönderilen çaylar ilgili makamlar tarafından Mehmetçiğe ulaştırılacak.
Operasyona katılan askerlerimizin daima yanlarında olduğunu ve dualarını eksik etmediğini ifade eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yapmış olduğu konuşmada şu ifadelere yer verdi.
Belediye Başkanı Kasap, “Silahlı kuvvetlerimizin Afrin’de yapmış olduğu terörle mücadele çerçevesinde bizim de desteğimiz olsun istedik. Askerlerimizin çaylarının bir kısmını Rize Belediyesi’nden göndermek istedik. Vermiş oldukları mücadelede destek ve dualarımızın onlarla birlikte olduğunu ifade ediyoruz. Allah onların yardımcıları olsun. Rize Belediyesi yönetimi ve çalışanları adına bütüm Mehmetçiklerimize sevgi ve selamlarımızı iletiyoruz” dedi.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın