TCG ORUÇREİS (F-245) RİZE LİMANINI ZİYARET ETTİ

TCG ORUÇREİS (F-245) RİZE LİMANINI ZİYARET ETTİ


Karadeniz’de gerçekleştirilen Deniz Yıldızı – 2018 tatbikatı kapsamında TCG ORUÇREİS (F-245) Firkateyni Rize Limanına aborda oldu.
02 Nisan 2018 Pazartesi gününe kadar Rize Limanında kalacak olan TCG ORUÇREİS (F-245) Gemisi Filo Komutanı Tümamiral Tayyar Erdem, beraberinde Deniz Binbaşı Turgay Özer ile birlikte Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ı Makamında ziyaret etti.
Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca son yıllarda Karadeniz’de daha sık tatbikat ve liman ziyaretleri gerçekleştirildiğini belirten Filo Komutanı Tümamiral Erdem, Deniz Yıldızı-2018 tatbikatı hakkında Vali Bektaş’a bilgilendirmelerde bulundu ve Rize’de olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.
Vali Bektaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş gemilerince gerçekleştirilen liman ziyaretleri sayesinde, halkla Deniz Kuvvetleri Komutanlığı personeli arasında bir kaynaşma oluştuğunu ve bununda çok önemli olduğunu belirtti.
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, daha sonra savaş gemisine iadeyi ziyarete bulundu. Gerçekleştirilen bu ziyarete, Filo Komutanı Tümamiral Tayyar Erdem, Vali Bektaş’ı askeri törenle karşıladı.
TCG ORUÇREİS (F-245) Firkateyni 02 Nisan 2018 Pazartesi gününe kadar Rize Limanında kalacak ve günün belli saatlerinde halkın ziyaretine açılacak.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın