EŞYALARI BALKONDAN YOLA ATTI

Mahkemece eve girme yasağı olan Hızır Çakmakçı eşinin evde olmadığı saatte eve girerek eşyaları balkondan yola attı.

 

 



 Rize, Dalyan mahallesi Birlik Apartmanında öğle saatlerinde meydana gelen olayda eşi ile ayrı yaşayan Hızır Çakmakçı eşinin evde olmadığı bir saatte evdeki eşyaları balkondan yola attı.

   Rize Merkez Dalyan Mahallesinde meydana gelen olayda eşi Zühre Çakmakçı”ya şiddet uyguladıı gerekçesi ile mahkemece verilen kararda eve girme yasağı konulan Hızır Çakmakçı öğle saatlerinde eşinin evde olmadığı bir saatte eve girerek evde bulunan eşyaları 2 kattan yola atmaya başladı. Çevrede ki vatandaşların polisi araması üzerine olay yerine giden polis ekipleri eve girme yasağı bulunan Hızır Çakmakçı ve ona yardım eden kardeşi Yunus Çakmakçı”yı göz altına aldı.

   Bina sakinlerinin verdiği bilgiye göre Zühre Çakmakçı”ya şiddet uygulayan Hızır Çakmakçı(58) ile boşanma aşamasında oldukları ve mahkemece Hızır Çakmakçı”ya eve girmeme cezası verildiği belirtildi.

   Zühre Çakmakçı”nın bir yakının gitmesi üzerine eve giren Hızır Çakmakçı eşi ve kendisine ait olan eşyaları sokağa attı.

   Göz altına alınan Hızır ve Kardeşi Yunus Çakmakçı Tophane polis karakoluna getirilirken sokağa atılan eşyalar Belediye temizlik ekiplerince kamyana yüklenerek götürüldü.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın