BALIKÇIDAN İKİ GÜNDÜR HABER YOK

Sinop'ta amatör balıkçıdan iki gündür haber alınamıyor

 

 



- Balık tutmak için ayrıldığı evine geri dönmeyen 55 yaşındaki Nazmi Aydemir için arama çalışması başlatıldı

 Sinop'ta balık tutmak için evinden ayrılan amatör balıkçıdan, iki gündür haber alınamıyor.

Evli ve iki çocuk babası Nazmi Aydemir'in (55), balık tutmak için çıktığı evine geri dönmemesi üzerine yakınları tarafından güvenlik güçlerine haber verildi. Aydemir'in avlandığı Akliman Hamsilos mevkisine giden ekipler, bölgede Aydemir'e ait 57 AV 709 plakalı araca rastladı. Av malzemeleri de deniz kenarında bulunan Aydemir için denizde arama çalışması başlatıldı.

Sinop Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi Sualtı Grup Amirliği ile Samsun'dan gelen sahil güvenlik ekiplerince denizden arama yapılırken, Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) İl Müdürlüğü ekipleri de karadan arama çalışması yürütüyor.

Ekiplerin bölgedeki çalışmalarını izleyen Aydemir'in eşi Nuriye Aydemir, eşinin hemen her gün balık avına gittiğini ancak hiç bir zaman eve geç kalmadan döndüğünü söyledi.

 

 


Eşinin sağ salim bulunmasını ümit ettiklerini ifade eden Aydemir, "Her gün olduğu gibi cumartesi sabah 10.30 civarında evden çıktı. Geç kalınca merak ettik. Dün akşamdan bu yana aradık hala daha aramaktayız. Arabasını kenara çekmiş, kovaları, malzemeleri orada ama kendi yok. İnşallah bulunur, bekliyoruz" dedi

 

 


Oğlu Erçin Akdemir ise sürekli balık avına giden babasının akşam olup eve gelmemesi üzerine telefondan ulaşmaya çalıştıklarını ancak sonuç alamadıklarını belirterek, "Babam sürekli balığa gidiyordu. Akşam gelmeyince merak ettik. Kuzenimin arabasıyla gidebileceği yerlere baktık. Sürekli balık tuttuğu yerde arabayı bulduk. Balık kovaları ve oltaları da deniz kenarında duruyordu ama kendisi yoktu. Burada eşyalarını bulunca hemen polise haber verdik" diye konuştu.

Bölgede avlanan bazı vatandaşlar ise Aydemir'i dün öğle saatlerinde gördüklerini, kendisine "balık yok, biz gidiyoruz" dedikten sonra bölgeden ayrıldıklarını anlattı.


Sinop'taki kayıp amatör balıkçının cesedine ulaşıldı


- Balık tutmak için ayrıldığı evine geri dönmeyen Nazmi Akdemir'in bulunması için yürütülen çalışmalar sırasında, amatör balıkçısın denizde cesedine ulaşıldı


Sinop'ta balık tutmak için ayrıldığı evine geri dönmeyen Nazmi Akdemir'in bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, amatör balıkçısın denizde cesedine ulaştı.

Balık tutmak için dün sabah evden ayrılan ve geri dönmeyen evli ve iki çocuk babası Nazmi Akdemir'in (55), bulunması için denizde yürütülen çalışmalar kapsamında Sinop Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi Sualtı Grup Amirliği ile Samsun'dan gelen sahil güvenlik ekipleri, Akdemir'in cansız bedenini avlandığı bölgenin yakınlarında buldu.

Sudan çıkarılarak sahil güvenlik botuna alınan Akdemir'in cesedi, Akliman piknik alanı iskelesinde bekleyen ambulansla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna nakledildi.

Yetkililer, Akdemir'in kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından kesinlik kazanacağını belirtti.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın